fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3

Laminaat Amsterdam

laminaat-grijsLaminaat is de ideale vloerbedekking. Zeker ook wanneer je een houten vloer te prijzig vindt, maar je wel die houtlook op de vloer wilt hebben bij je thuis in of om Amsterdam.

Toegegeven, we zitten niet letterlijk bij je om de hoek gevestigd. Maar wel kunnen we je online een ruime keuze aan laminaatvloeren tonen en leveren we gewoon in Amsterdam. Ze zijn allemaal online te bestellen.

Assortiment laminaatvloeren

De keuze voor een vloer is heel persoonlijk. Je heeft waarschijnlijk al wel een plaatje in jouw hoofd van hoe die laminaatvloer eruit zou moeten zien. Een lichte kleur, met V-groef, brede of juist dunnere planken. We hebben het allemaal. Bekijk ons:

Realistische houtlook en clickverbinding

De meeste laminaatvloeren in ons assortiment hebben dus een hele realistische houtlook. Dit dankzij de houtnerfstructuur die op de slijtlaag is aangebracht, waardoor het bijna niet van een houten vloer is te onderscheiden. Die houtnerfstructuur zie je niet alleen, die voel je ook.

Naast de kleur, en wel of geen duidelijke houtnerfstructuur, kun je ook kiezen uit laminaat met brede of juist dunnere stroken. De laminaatvloer is eenvoudig zelf te leggen dankzij de clickverbinding.

Alleen even stofzuigen en dweilen

Zoals bekend vraagt een laminaatvloer weinig onderhoud. Wekelijks de stofzuiger erbij pakken en maandelijks dweilen is prima om de vloer prachtig te houden.

Vloerverwarming laminaat verhoogt woonklimaat

Geschikt voor vloerverwarming

Heb je vloerverwarming in jouw woning te Amsterdam? Dat kan prima onder onze laminaatvloeren. Kies daarbij wel de juiste ondervloer die de warmte doorlaat. Lees meer over vloerverwarming onder laminaat.

Goedkoop laminaat in Amsterdam

Met goedkoop wil je geen duurkoop doen natuurlijk. Het is en blijft een vloer waarop geleefd mag en kan worden. Ga voor de gulden middenweg. Naast onze topmerken in de laminaatwereld vind je bij ons ook actielaminaat. De prijzen van dit laminaat – onder de 15 euro – is te vergelijken met die van de gemiddelde bouwmarkt bij jou in Amsterdam, maar alleen van een betere kwaliteit. En ook dit relatief goedkoop laminaat leveren we gewoon bij jou in Amsterdam.

Gratis advies?

Lastig om een keuze te maken? Vraag gratis stijladvies aan.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte