Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
Tapijt: heerlijk warm en comfortabel

Tapijten

Heerlijk warm en comfortabel tapijt

Woonboerderij Maja is niet alleen specialist op het gebied van harde vloeren. Ook voor tapijt kun je terecht bij Woonboerderij Maja. Tapijt is warm en comfortabel en blijft zich ook voortdurend vernieuwen. Wist je dat tapijt ook op vloerverwaming geplaatst kan worden?

Tapijt is een uitnodigende en luxueuze toevoeging aan ieder huis maar ook voor op kantoor. Ontdek de vele voordelen van tapijt en laat ons jou begeleiden bij het creëren van een gezellige en stijlvolle ruimte.

Impressie van onze tapijten

Tapijt is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische aanwinst voor vele ruimtes. Met een breed scala aan kleuren, patronen en texturen vind je bij Woonboerderij Maja tapijt dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en de sfeer van je interieur verrijkt. Creëer een luxueuze uitstraling in de slaapkamer, woonkamer of kantoor met de veelzijdigheid van tapijt.

De beste impressie van onze tapijten vind je natuurlijk in onze woonwinkel in Drachten. Kom gerust eens gezellig langs! We geven jou graag persoonlijk stijladvies.

tapijt

Deskundig tapijt laten leggen

Ons team van ervaren parketteurs staat klaar om jou te helpen bij het leggen van tapijt in jouw woning of kantoor. Van het voorbereiden van de ondervloer tot het zorgvuldig plaatsen van het tapijt, van kamerbreed tapijt leggen tot het bekleden van trappen, team Maja neemt het hele proces uit handen. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij ervoor dat het tapijt perfect aansluit en een naadloze en duurzame afwerking heeft.

Tapijt voor bedrijven

Woonboerderij Maja legt ook tapijt in kantoorruimtes. Hiervoor leent het projecttapijt zich erg goed. Projecttapijt is ideaal voor grote kantoorruimtes waarin veel mensen werken. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hierdoor ontstaat een prettige werkomgeving.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Tapijt kopen bij Woonboerderij Maja

Ontdek de vele voordelen van tapijt en transformeer je ruimte in een comfortabel en stijlvol thuis. Wij kunnen je precies vertellen wat het effect is van hoogpolig tapijt, of juist niet en welke kleur bij jouw interieur past. Geef je wensen aan ons door voor het juiste advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment tapijten en onze professionele legservice. Laat je verwonderen door de warmte en elegantie van tapijt in jouw leefomgeving!

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder