Lichte eiken vloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer die voor een frisse energie in je interieur zorgt? Dan is de lichte eiken vloer een erg geschikte keuze. Prachtig te combineren met lichte muren en meubelen, maar ook verrassend in combinatie met donkere kleuren.

Kijk op deze pagina welke lichte vloeren wij in ons assortiment aanbieden en maak de keuze die de basis wordt van jouw interieur.

Hieronder een greep uit onze online collectie lichte eiken vloeren

xactieheaderkloostervloeren-min
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 40 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 40 resultaten wordt getoond

lichte eiken vloer kopen

De uitstraling van een lichte eiken vloer

De kleur van je vloer heeft grote invloed op de sfeer in je interieur. Gaat je voorkeur uit naar een lichte eiken vloer, dan zul je merken dat je woning ruimtelijker aandoet. Zeker als je bijvoorbeeld kiest voor een recht gelegde kasteelvloer die de lengte van de ruimte benadrukt. Wil je een frisse woning, richt het interieur dan in met een mooie lichte eiken vloer, lichte meubels en een zachte tint op de muur. Ga je liever voor contrasten en grote gebaren? Dan is de lichte eiken vloer prachtig in combinatie met een donkere kleur op de muren en stoere eyecatchers.

Onze lichte eiken vloeren zijn van echt hout en daarom authentiek. Om die unieke uitstraling te versterken, kun je de vloerdelen laten bewerken. Door bijvoorbeeld rook- of borsteltechnieken toe te passen, wordt je vloer nog authentieker. Informeer bij onze specialisten naar de bewerkingsopties voor jouw lichte vloer.

De lichte eiken vloer in jouw woning?

Een fris interieur of juist stoere contracten? Met de lichte eiken vloer als mooie basis richt je je woning precies in zoals jij het voor ogen hebt. En heb je de luxe van een vloerverwarming, dan kun je nog steeds kiezen voor een van onze lichte eiken vloeren. Die zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Op onze site krijg je al een goede indruk van de prachtige lichte eiken vloeren die we verkopen. Wil je ze graag in het echt bekijken, dan ben je van harte welkom in onze showroom. Daar vind je overigens ook donkere eiken vloeren die voor een unieke klassieke uitstraling zorgen.

Vloerverwarming onder lichte eiken vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze lichte eiken vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige lichte eiken vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

eiken vloeren licht visgraat
Legservice woonboerderij maja

Legservice van Maja

Je kunt de lichte eiken vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe lichte eiken vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Lichte eiken vloeren van Woonboerderij Maja

Onze lichte eiken vloeren zorgen voor een unieke uitstraling in jouw woning. Gaat je voorkeur uit naar een speelse visgraatvloer of ben je weg van onze recht gelegde vloeren? Plaats je bestelling en vraag een offerte aan. Of neem contact met ons op wanneer je nog vragen hebt. Wij helpen je graag met een unieke lichte eiken vloer die voor sfeer zorgt in jouw woning.