fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2
Donker eiken vloer kopen?

Donkere eiken vloeren

De kleur van je nieuwe houten vloer bepaalt de sfeer van het interieur. Wil je een mooie authentieke vloer in de ruimte leggen, dan is de donkere eiken vloer een erg mooie keuze. Door de donkere houttinten van de vloer krijgt je woning een luxe en klassieke uitstraling.

Ben je benieuwd naar de donkere vloeren in ons assortiment? Lees meer op deze pagina over hoe een van deze vloeren de basis wordt in je woning en wat het effect ervan is op de rest van de inrichting.
Bekijk onze ACTIE: Eikenhouten vloer van €69 pm² voor €49 pm² Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie donkere eiken vloeren

Filter Donkere eiken vloeren
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Eiken verouderde vloer zwart

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Verouderde eiken vloer

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer geschaafd zwart

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken kasteelvloer grijs

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken rustiek

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken kasteelvloer bruin

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken kasteelvloer

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer zwaar geborsteld

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer bruin grijs

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken lamelvloer

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer geborsteld

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Geschaafd eiken vloer

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • donker eiken vloer kopen

  Het effect van een donkere eiken vloer

  Kies je voor een donkere eiken vloer, dan zul je zien dat het een verrassend effect heeft op je interieur. De diepe donkere houttinten halen warmte in huis en zorgen ervoor dat je interieur een unieke uitstraling krijgt. Combineer bijvoorbeeld een authentieke, donkere kasteelvloer met mooie diepblauwe muren en donkere meubels voor een klassiek interieur. Of houd je van contrasten, dan zal de donkere vloer prachtig staan in combinatie met lichte muren en luchtige meubels.

  De rustieke uitstraling van de donkere eiken vloer kan worden versterkt als je de vloerdelen laat bewerken. Onze specialisten passen rook-, trommel- of borsteltechnieken toe waarmee iedere plank een authentieke uitstraling krijgt. Ontdek welke bewerkingen wij toepassen om van jouw houten vloer een unieke vloer te maken.

  donkere vloer eiken

  Een donkere vloer in jouw interieur?

  De donkere eiken vloer zal prachtig staan in jouw interieur waar luxe en klassieke elementen terugkomen. Maar ook in een strakke en lichte inrichting zal een donkere vloer als basis niet misstaan. En heb je vloerverwarming in huis? Dit hoeft je keuze niet te beïnvloeden, omdat de vloer erg geschikt is voor vloerverwarming. Zit je te denken aan een donkere vloer in jouw woning, bekijk dan hier onze prachtige uitvoeringen en bepaal jouw voorkeur.

  We nodigen je graag van harte uit in onze showroom waar je de verschillende vloeren van dichtbij kunt bekijken. Ga je liever voor een lichte eiken vloer, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  legservice maja vloeren

  Legservice van Maja

  Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

  Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

  Donkere eiken vloer kopen bij Woonboerderij Maja

  Een donkere eiken vloer voor in jouw woning bestel je bij Woonboerderij Maja. Heb je de donkere vloer gevonden die je in het interieur wilt hebben, vraag dan een offerte aan. Of kom langs in onze showroom waar je de vloer in het echt kunt bekijken. Heb je nog vragen over het onderhoud of onze legservice, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Vind je het lastig om de juiste donkere eiken vloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!
  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte