Zwarte houten vloeren

De zwarte kleur komt vandaag de dag weer helemaal terug in het interieur. We zien het bijvoorbeeld in kozijnen, stalen deuren en moderne keukens. Maar ook in onze houten vloeren. Mensen durven te kiezen voor de zwarte houten vloer!

Wij hebben verschillende zwarte houten vloeren in het assortiment die we bewerken met zwarte olie als black of charcaol. Soms doen we ook eerst een zwarte loogbeits onder de olie, zodat de zwarte kleur van de vloer nog dieper wordt. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de prachtige uitvoeringen van de zwarte houten vloer.

Hieronder een greep uit onze online collectie zwarte houten vloeren

Zwarte-vloer-Maja
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

zwarte houten vloer kopen

Waarom een zwarte vloer?

Een zwarte houten vloer kan een stoere en robuuste sfeer in je woning geven. Deze vloer komt ook erg mooi tot zijn recht in een chic ingericht interieur. Het zwart is opvallend en geeft een bijzonder effect. Houd je bijvoorbeeld van warme accentkleuren? Die steken erg af tegen de zwarte vloer en komen daardoor mooi uit de verf. Zwarte parketvloeren maken de ruimte uiteraard donkerder. Het is dus vaak wel prettig dat de ruimte voldoende daglicht binnenkrijgt.

Wil je je verder oriënteren op ons aanbod aan authentieke houten vloeren? Bekijk dan ook onze andere donkere houten vloeren die met een sfeervol karakter warmte in huis brengen. Niet alleen vanwege het uiterlijk, ook omdat onze vloeren gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming.

Vloerverwarming onder zwarte houten vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze zwarte houten vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige zwarte houten vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Zwarte houten vloer bewerken en onderhouden

De zwarte houten vloerdelen kunnen bewerkt worden met verschillende bewerkingstechnieken die een mooi doorleefd karakter aan de vloer geven. Wanneer de vloerdelen bijvoorbeeld geschaafd zijn, worden de nerven beter zichtbaar waardoor het authentiek en natuurlijk uiterlijk prachtig naar voren komt. Ook de zijkant van de zwarte houten vloerenplank kan handgeschraapt worden. Dit zien we vaak bij de verouderde vloeren.

Ligt de zwarte houten vloer bij jou in het interieur, dan is het belangrijk die goed te onderhouden met een zwarte onderhoudsolie. Op die manier blijft de vloer zijn diepdonkere kleur goed behouden. Wil je weten hoe dat werkt of waar je op moet letten? Neem gerust contact met ons op voor informatie en advies.

houten vloer zwart of wit
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de zwarte houten vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe zwarte houten vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Zwart houten vloer kopen? Woonboerderij Maja

Zie jij die diepdonkere zwarte houten vloer al in je woning liggen? Wij helpen je graag met het zoeken naar de uitvoering die bij jouw interieur past. Heb je een favoriet gevonden en wil je direct een offerte aanvragen? Dat kan. En ben je er nog niet helemaal uit, dan ben je van harte welkom in onze showroom om de diverse houten vloeren in het echt te bekijken. Onze specialisten helpen je graag!