fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2
Zwarte houten vloer kopen?

Zwarte houten vloeren

De zwarte kleur komt vandaag de dag weer helemaal terug in het interieur. We zien het bijvoorbeeld in kozijnen, stalen deuren en moderne keukens. Maar ook in onze houten vloeren. Mensen durven te kiezen voor de zwarte houten vloer!

Wij hebben verschillende zwarte houten vloeren in het assortiment die we bewerken met zwarte olie als black of charcaol. Soms doen we ook eerst een zwarte loogbeits onder de olie, zodat de zwarte kleur van de vloer nog dieper wordt. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de prachtige uitvoeringen van de zwarte houten vloer.
Bekijk onze ACTIE: Eikenhouten vloer van €69 pm² voor €49 pm² Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie zwarte houten vloeren

Filter Zwarte houten vloeren
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Houten kloostervloer Rijckholt

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Van Achel

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Middelburg

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten coloured black

  Bekijk details
 • Houten kasteelvloer grijs wit

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten vloer geschaafd zwart

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten geloogde vloer zwart

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten verouderde vloer zwart

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten rustieke visgraatvloer grijs

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten visgraat Authentic bordeaux

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • zwarte houten vloer kopen

  Waarom een zwarte vloer?

  Een zwarte houten vloer kan een stoere en robuuste sfeer in je woning geven. Deze vloer komt ook erg mooi tot zijn recht in een chic ingericht interieur. Het zwart is opvallend en geeft een bijzonder effect. Houd je bijvoorbeeld van warme accentkleuren? Die steken erg af tegen de zwarte vloer en komen daardoor mooi uit de verf. Zwarte parketvloeren maken de ruimte uiteraard donkerder. Het is dus vaak wel prettig dat de ruimte voldoende daglicht binnenkrijgt.

  Wil je je verder oriënteren op ons aanbod aan authentieke houten vloeren? Bekijk dan ook onze andere donkere houten vloeren die met een sfeervol karakter warmte in huis brengen. Niet alleen vanwege het uiterlijk, ook omdat onze vloeren gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming.

  houten vloer zwart of wit

  Zwarte houten vloer bewerken en onderhouden

  De zwarte houten vloerdelen kunnen bewerkt worden met verschillende bewerkingstechnieken die een mooi doorleefd karakter aan de vloer geven. Wanneer de vloerdelen bijvoorbeeld geschaafd zijn, worden de nerven beter zichtbaar waardoor het authentiek en natuurlijk uiterlijk prachtig naar voren komt. Ook de zijkant van de zwarte houten vloerenplank kan handgeschraapt worden. Dit zien we vaak bij de verouderde vloeren.

  Ligt de zwarte houten vloer bij jou in het interieur, dan is het belangrijk die goed te onderhouden met een zwarte onderhoudsolie. Op die manier blijft de vloer zijn diepdonkere kleur goed behouden. Wil je weten hoe dat werkt of waar je op moet letten? Neem gerust contact met ons op voor informatie en advies.

  legservice maja vloeren

  Legservice van Maja

  Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

  Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

  Zwarte houten vloeren van Woonboerderij Maja

  Zie jij die diepdonkere zwarte houten vloer al in je woning liggen? Wij helpen je graag met het zoeken naar de uitvoering die bij jouw interieur past. Heb je een favoriet gevonden en wil je direct een offerte aanvragen? Dat kan. En ben je er nog niet helemaal uit, dan ben je van harte welkom in onze showroom om de diverse houten vloeren in het echt te bekijken.

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte