Lichte lamelparketten

Een nieuwe vloer met een natuurlijke uitstraling dient als prachtige basis van je interieur. Kies je voor een kleur en uitvoering die bij jouw stijl past, dan kun je er vervolgens alle kanten mee op. Zeker met onze lichte lamelparketten die prachtig tot hun recht komen in zowel moderne als klassieke stijlen. We laten je graag onze collectie zien.

Hieronder een greep uit onze online collectie kasteelvloeren

Lichte lamelparketten
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 42 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 42 resultaten wordt getoond

licht lamelparket kopen

Ons uitgebreide collectie met lichte lamelparketten

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer waarmee je een mooie basis voor een nieuw interieur legt? Voor duurzame vloeren met een natuurlijke uitstraling wijzen we je op onze lichte lamelparketten. De lichte houttinten van deze vloeren dragen enorm bij aan een aangename sfeer in huis. Zowel in een grote en open kamer als in kleinere, knusse ruimtes komen deze vloeren goed tot hun recht en creëer je het effect dat je voor ogen hebt.

In ons assortiment vind je lamelparketten in diverse lichte houttinten, uiteenlopend van lichtbruin tot grijs en zelfs bijna wit. Deze prachtige uitvoeringen met een natuurlijke uitstraling geven de sfeer waar je je in thuis voelt. Ga je liever voor een donkere vloer? Dan willen we je onze donkere lamelparketten niet onthouden. Laat je inspireren door de diverse houttinten en bepaal welke kleuren je graag terugziet in jouw interieur. Uiteraard helpen we je graag op weg met persoonlijk advies.

Diverse legpatronen

Niet alleen de lichte houtkleuren doen veel voor de sfeer in de ruimte, ook het legpatroon van de vloer draagt hieraan bij. Kies je voor een licht lamelparket met rechte planken? Afhankelijk van de richting waarin de vloer komt te liggen, wordt de lengte of breedte van de ruimte benadrukt en optisch vergroot.

Gaat je voorkeur uit naar een ander legpatroon? Bekijk dan onze diverse lamelparketten met visgraatpatroon. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in dezelfde lichte houttinten. Tegelijk zie je wat het zigzaggend effect van de visgraatvloer met de ruimte doet en hoe het zorgt voor een speels effect.

Vloerverwarming onder lamelparket, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze lamelparketten zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige licht lamelparket op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

lichte lamelparketten woonboerderij maja
legservice woonboerderij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe licht lamelparket in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Licht lamelparket kopen bij Woonboerderij Maja

Een nieuwe vloer geeft je interieur een nieuwe, frisse uitstraling. Zeker de prachtige lichte lamelparketten in ons assortiment geven je woning een aangename sfeer. Ontdek de verschillende houtkleuren en kies voor de vloer die jouw aandacht trekt. Wil je onze collectie van dichtbij zien, dan heten we je van harte welkom in onze showroom. Voor vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan je graag met meer informatie en persoonlijk advies.