fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren

Maja’s houten vloeren

Maja’s houten vloeren zijn absolute kwaliteitsvloeren. Door de regionale productie en de afwerking in onze eigen werkplaats kunnen wij snel leveren en flexibel schakelen. Een houten vloer is een duurzame keuze, je loopt er elke dag op en je ziet het ook elke dag. Daarom is het belangrijk dat de vloer die je uitkiest écht helemaal naar wens is. Zowel qua uiterlijk maar ook als het gaat om de kwaliteit.

Hiervoor bent je bij Maja aan het juiste adres. Maja is gevestigd in een authentieke boerderij, gelegen tussen de landerijen in Drachten. In deze boerderij presenteren wij een prachtig ruim aanbod in eikenhouten vloeren aan. Perfect voor iedere situatie. Of je nu alleen woont, met jouw gezin en kleine kinderen, of met jouw huisdier(en).

Wat kost een houten vloer?

Zoals eerder vermeld is een houten vloer een uiterst duurzame keuze, de investering meer dan waard. Je bent vast benieuwd wat een eikenhouten vloer kost. Dit hangt af van verschillende factoren. Om je een eerlijk beeld te geven van de kosten, kun je hieronder een vrijblijvende offerte opvragen.

ACTIE: Maja’s Eikenhouten VisgraatvloerenVrijblijvende offerte

Hieronder een greep uit onze online collectie houten vloeren

Houtsoort bepaalt het karakter van jouw houten vloer

Bij het kiezen van een houten vloer heb je de keuze uit vele verschillende houtsoorten. De eigenschappen van het hout bepalen in belangrijke mate het karakter van de vloer. De kleur, hardheid en tekening van het hout zijn belangrijk. Maar er zijn meer facetten die een rol spelen, zoals verkleuring en het werken van het hout. Het eerlijke en deskundige advies is daarom onmisbaar bij het maken van de juiste keuze.

Geen situatie is gelijk, evenals een mooie eiken houten vloer. Iedere plank is uniek. Team Maja adviseert je graag in de keuze van de houten vloer die bij jou past.

Offerte

 

Liever persoonlijk advies? Plan een afspraak in.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte