fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren

Voor de verbouwing van je huis laat je je volop inspireren door woonbladen die de mooiste inrichtingen en ideeën met je delen. En bij het maken van de keuzes voor jouw interieur heb jij een authentieke houten vloer in gedachten. Je kan niet wachten om een houten vloer in jouw woonkamer te leggen, die leven en karakter in huis haalt.

Woonboerderij Maja heeft een ruim aanbod aan prachtige houten vloeren waar absoluut een design bij zit voor jou. Bekijk het assortiment met de mooiste kleuren en motieven, zoals onze visgraatvloeren waarmee je een unieke uitstraling in je woonkamer krijgt.

Een houten vloer voor in ieder interieur

Houd je van karakter en wil je zoveel mogelijk natuurlijke materialen in je interieur terugbrengen? Met een houten vloer bereik je die authentieke look die de sfeer in huis verhoogt. Of je nu van landelijk houdt of meer van de moderne look bent, een houten vloer past in iedere stijl. Bij Woonboerderij Maja heb je keus uit diverse tinten en patronen, waardoor je zeker een houten vloer vindt die helemaal in jouw smaak valt.

Bekijk onze ACTIE: Maja’s Eikenhouten Visgraatvloeren Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie houten vloeren

Diverse houtsoorten

In ons assortiment vind je diverse soorten houten vloeren met ieder z’n unieke looks en eigenschappen. Niet alleen de originele houten planken die je strak naast elkaar legt voor een mooie, rustige uitstraling. Ook bijzondere motieven als de Hongaarse punt waarmee je woonkamer een uniek en levendig karakter krijgt.

En het mooie van een echte houten vloer is de bewerking van het materiaal. Je kunt hout laten branden of laten roken, waardoor de uniekheid van het hout wordt benadrukt. Op onze site vind je welke bewerkingsmogelijkheden er zijn en wat die doen met het karakter van de houten vloer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Liever persoonlijk advies? Plan een afspraak in.

Houten vloer kopen? Kom naar Woonboerderij Maja

Heb je een houten vloer van Woonboerderij Maja op het oog en kun je niet wachten om deze in je nieuwe woonkamer te leggen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de vloer waar jij je oog op hebt laten vallen en over de kosten. En we verwelkomen je graag in onze showroom waar je de houten vloeren van dichtbij kunt bekijken.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte