fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
Houten vloeren van Maja

Houten vloeren

Maja’s houten vloeren

U loopt er elke dag op en u ziet het ook elke dag; uw vloer. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat de vloer die u uitkiest écht helemaal naar wens is. Zowel qua uiterlijk maar ook als het gaat om de kwaliteit.

Maja is gevestigd in een authentieke boerderij, gelegen tussen de landerijen in Drachten. In deze boerderij presenteren wij een prachtig ruim aanbod in eikenhouten vloeren aan. Perfect voor iedere situatie. Of u nu alleen woont, met uw gezin en kleine kinderen, of met uw huisdier(en).

Wat kost een houten vloer?

U bent vast benieuwd wat een eikenhouten vloer u kost. U kunt hier eenvoudig een offerte aanvragen. Een houten vloer is een duurzame keuze, de investering meer dan waard.

Hieronder een greep uit onze online collectie houten vloeren

Houtsoort bepaalt het karakter van uw houten vloer

Bij het kiezen van een houten vloer heeft u keuze uit vele verschillende houtsoorten. De eigenschappen van het hout bepalen in belangrijke mate het karakter van de vloer. Kleur, hardheid en tekening zijn belangrijk. Maar er zijn meer facetten die een rol spelen, zoals verkleuring en het werken van het hout. Het eerlijke en deskundige advies is daarom onmisbaar bij het maken van de juiste keuze.

Geen situatie is gelijk, evenals een mooie eiken houten vloer. Iedere plan is uniek. Team Maja adviseert u graag in de keuze van de houten vloer die bij u past. Vraag hier vrijblijvend een offerte op.  Liever persoonlijk advies? Maak dan een afspraak.

Trends & inspiratie
Gebrand geloogd wit naturelgeborsteld naturel geoliedgebrand geloogd wit naturelhongaars punt naturel
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte