0512-519041
Offerte aanvragen
Houten vloeren van Maja

Houten vloeren

Houtsoort bepaalt het karakter van uw houten vloer

Bij het kiezen van een houten vloer heeft u keuze uit vele verschillende houtsoorten. De eigenschappen van het hout bepalen in belangrijke mate het karakter van de vloer. Kleur, hardheid en tekening zijn belangrijk. Maar er zijn meer facetten die een rol spelen, zoals verkleuring en het werken van het hout. Het eerlijke en deskundige advies is daarom onmisbaar bij het maken van de juiste keuze. Plan daarvoor gerust een bezoek aan onze showroom, Team Maja voorziet u van dit persoonlijke en deskundige advies.

Benieuwd wat anderen van ons vinden?

Door de jaren heen hebben we al bij vele mensen vloeren mogen leggen. Lees hun ervaringen.

Maja’s houten vloeren

U loopt er elke dag op en u ziet het ook elke dag; uw vloer. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat de vloer die u uitkiest écht helemaal naar wens is. Zowel qua uiterlijk maar ook als het gaat om de kwaliteit.

Wij bieden u een prachtig aanbod aan vloeren aan. Perfect voor iedere situatie. Of u nu alleen woont, met uw gezin en kleine kinderen, of met uw huisdier(en). Al op zoek naar een specifieke houten vloer? Vraag hier eenvoudig een offerte op.

Trends & inspiratie
Eiken visgraatGebrand geloogd wit naturelgeborsteld naturel geoliedgebrand geloogd wit naturelversailles cassettehongaars punt naturel
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte