Oude eiken vloeren

Een warm en sfeervol interieur begint met een mooie vloer die als basis dient. De keuze voor de vloer is bepalend voor de rest van de inrichting. Ben je weg van een karakteristieke, robuuste en authentieke stijl? Dan is de oude eiken vloer de perfecte basis voor jouw woning.

Ontdek hieronder wat de oude eiken vloer in zich heeft om die sfeer in huis te brengen. En bekijk de unieke uitvoeringen in ons aanbod die bij jou in huis prachtig tot hun recht komen.

Hieronder een greep uit onze online collectie oude eiken vloeren

Massieve vloer
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 34 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 34 resultaten wordt getoond

oud eiken vloer kopen

De oude eiken vloer die leeft

Het bijzondere aan de oude eiken vloer is dat iedere uitvoering uniek is. Dit komt doordat het natuurlijke materiaal in de loop der tijd zijn gebruikssporen heeft gekregen. Alleen al de noesten en nerven maken dat er van iedere vloerdeel geen tweede is. Deukjes en groeven die in het materiaal zijn ontstaan, maken vervolgens dat de eiken vloer een doorleefd karakter krijgt. De vloer vertelt als het ware een verhaal en gaat daardoor echt leven. Die zal een bijzondere plek krijgen in jouw warme en sfeervolle interieur.

Niet alleen onze oude eiken vloer zorgt voor die unieke en doorleefde sfeer. We hebben prachtige kasteelvloeren die met hun brede planken voor een klassieke en warme uitstraling zorgen. Echt een bijzondere basis voor jouw interieur.

Vloerverwarming onder oude eiken vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze oude eiken vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige oude eiken vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Het doorleefde karakter versterken

De oude eiken vloer creëert met zijn robuuste en karakteristieke uiterlijk voor een sfeervolle inrichting. De tint waarin onze vloeren verkrijgbaar zijn, zorgen op hun beurt voor een warm geheel. Afhankelijk van de basiskleuren in je woning kies je voor een eiken vloer die daarop aansluit.

Om het robuuste uiterlijk van de oude eiken vloer te versterken, kun je bij ons kiezen voor diverse bewerkingsmogelijkheden. Onze specialisten passen met hoogwaardige kwaliteit een bewerking toe die het unieke karakter van de eiken vloer nog sterker maakt. Van het schaven tot roken van de houten vloer, iedere bewerking heeft een bijzondere effect op de uitstraling van de vloer.

oude houten vloer eiken
legservice woonboerderij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Een oude eiken vloer kopen bij Woonboerderij Maja

De oude eiken vloer zorgt voor warmte en karakter in jouw interieur. Wil jij die prachtige en authentieke vloer in huis? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij de bestelling van jouw favoriete uitvoering. En voor advies of het beantwoorden van vragen over de vloer staan we je graag te woord, zodat je een goede keuze uit onze prachtige vloeren kunt maken. Vind je het lastig om de juiste oude eiken vloer uit te zoeken?