fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2
Houten vloer donker kopen?

Donkere houten vloeren

Wil je een donkere houten vloer kopen? Bij Woonboerderij Maja hebben we tal van verschillende donkere houtsoorten die een verrassend effect hebben op de inrichting van je woning. Ga voor een van onze gewaagde en stoere uitvoeringen in een diepdonkere kleur.

Op deze pagina vind je een overzicht van onze donkere houten vloeren. Wil je alle opties voor een nieuwe houten vloer onderzoeken? Bekijk dan ook onze lichte houten vloeren die op hun eigen manier voor een fris en ruimtelijk effect in huis zorgen.
Bekijk onze ACTIE: Eikenhouten vloer van €69 pm² voor €49 pm² Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie donkere houten vloeren

Filter Donkere houten vloeren
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Houten kloostervloer Rijckholt

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Koningshoeven

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Benedictusberg

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Van Achel

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Middelburg

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Elsendael

  van €89 pm² voor €69 pm²

  Bekijk details
 • Houten vloer Ebbenhout bruin

  v.a. € 78,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten vloer Cathedral notenbruin

  v.a. € 78,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten vloer Cathedral diep bruin

  v.a. € 78,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten vloer Brute donkerbruin

  v.a. € 78,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten colored brown

  Bekijk details
 • Houten colored grey

  Bekijk details
 • houten vloer donker kopen

  Diverse soorten donkere vloeren

  Er zijn tal van houtsoorten die van nature een donkere kleur hebben. Kunstmatige ingrepen zijn overbodig geweest om die diepe en warme kleuren te realiseren, die zitten in het hout zelf. Bij donker tropisch hardhout kan je denken aan onderstaande houtsoorten:

  • Jatoba
  • Wengé
  • Merbau
  • Notenhout
  • Zwarte kabbes
  donkere vloeren houtsoorten

  Deze donkere houtsoorten hebben de kleur van zichzelf. De vloerdelen zijn dan ook niet te bewerken met een olie waar wit kleurpigment in zit. Als deze donkere houten vloeren eenmaal in de woning liggen, veranderen de vloerdelen met de tijd van kleur. Wil je bijvoorbeeld een karakteristieke donkere kloostervloer in huis? Met de jaren zal je zien hoe de levendige kleuren veranderen en voor een unieke uitstraling zorgen.

  Wil je een warme en natuurlijke sfeer in huis, dat bereik je met een eikenhouten vloer. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en bovendien goed te behandelen in iedere gewenste kleur. Veel van onze donkere houten vloeren zijn dan ook van eikenhout en hebben die sfeervolle en authentieke uitstraling die je zoekt voor in jouw interieur.

  lichte vs donkere houten vloer

  Waarom een donker vloer?

  We zien dat de donkere vloeren vandaag de dag weer in opkomst zijn. Een donkere houten vloer geeft warmte en gezelligheid in jouw woning. Met de juiste styling heeft het een heel sfeervol en modern effect. Je kan er lichte meubelen op plaatsen en daarmee een contrast in het interieur creëren. Ook grijstinten die in je meubilair terugkomen zijn goed te combineren met een donkere houten vloer. En heb je een of meer opvallende kleuren die de hoofdrol spelen in je woning? Die kunnen een extra touch geven aan de donkere houten vloer in jouw woning.

  Wanneer er veel daglicht in de ruimte is, is een donkere houten vloer altijd een goede keus. Of je ruimte nou groot of klein is, in beide gevallen komt de vloer prachtig tot zijn recht. Lichte houten vloeren doen doorgaans een ruimte groter lijken. Maar wanneer er voldoende licht in huis is, geeft ook de donkere houten vloer de juiste uitstraling en maakt het de ruimte niet klein.

  legservice maja vloeren

  Legservice van Maja

  Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

  Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

  Houten vloer donker kopen bij Woonboerderij Maja

  Ben je op zoek naar een mooie donkere houten vloer? Dan ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres. We heten je graag welkom in onze showroom waar je een goede indruk krijgt van onze vloeren. Daarnaast staan we je graag te woord met persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor het kopen van een unieke donkere houten vloer.

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte