fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2
Grijze houten vloer kopen?

Grijze houten vloeren

Tegenwoordig zien we steeds meer grijze houten vloeren in het interieur liggen. Waar voorheen veel honingkleurige vloeren werden gelegd, wint de grey wash vloer het aan populariteit. En dat is niet voor niets, het is nou eenmaal een prachtige en sfeervolle kleur.

In ons assortiment hebben wij verschillende uitvoeringen. Onder andere lichte en donkere grijstinten, verweerde grijze vloeren en uiteraard de gerookte variant. Wij maken de vloer zoals jij die in huis wilt. Onze houten vloeren zijn bovendien erg geschikt voor vloerverwarming.
Bekijk onze ACTIE: Eikenhouten vloer van €69 pm² voor €49 pm² Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie grijze houten vloeren

Filter Grijze houten vloeren
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Houten kloostervloer Van Berne

  V.a. €89 p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Van Achel

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten vloer Cath gerookt grijs

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten colored grey

  Bekijk details
 • Houten vloer lamel wit geschaafd

  v.a. € 88,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten vloer bruin grijs

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kasteelvloer grijs wit

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kasteelvloer transparant

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten vloer verouderd grijs

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kasteelvloer grijs

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten visgraat vloer gerookt wit

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten rustieke visgraatvloer grijs

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • grijze houten vloer kopen

  Waarom een grijze houten vloer?

  De kleur grijs is in allerlei tinten verkrijgbaar en kan werkelijk alle kleuren aannemen. De ene keer neigt het wat meer naar grijsbruin wat een natuurlijke uitstraling heeft. En grijs met blauw zorgt juist voor een frisse look. Het grijs van de houten vloer versterkt daarbij de nuanceverschillen in de ruimte en geeft daardoor diepte in je woning. Zeker in een recht gelegd patroon als de kloostervloer wordt die diepte versterkt, wat zorgt voor een verrassend effect in het interieur.

  Door de verschillende kleurvarianten kan de grijze houten vloer in allerlei interieurstijlen gebruikt worden. Als een rustige basis, maar zeker ook voor meer gedurfde looks. Grijze houten vloeren kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met de kleuren die je gebruikt voor de muren, de keuken en het meubilair. Wat dacht je van donkerblauw met grijs voor een stoer en industrieel effect. Of opvallende accentkleuren die fantastisch uitkomen bij een grijze kleur.

  houten vloer grijs gerookte bewerking

  Bewerkingsmogelijkheden

  Om de natuurlijke uitstraling van de grijze eikenhouten vloer te versterken, behandelen we de vloerdelen met diverse bewerkingstechnieken. Door te borstelen, roken of schaven krijgen de vloeren een verouderd en daardoor een warm en authentiek uiterlijk. Daarmee bereik je de meer doorleefde look in je woning.

  Het aantal noesten in de vloer is ook iets wat jij zelf kan bepalen. Wil je een rustieke vloer of juist een vloer met minder noesten? En wil je na een tijdje toch weer een andere kleur op de vloer? Dan kan de grijze houten vloer geschuurd worden totdat het eikenhout weer onbehandeld is.

  legservice maja vloeren

  Legservice van Maja

  Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

  Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

  Grijze houten vloeren van Woonboerderij Maja

  Op zoek naar een mooie grijze houten vloer? Dan heb je bij ons volop keus. We bieden hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast staan we graag voor je klaar met heldere informatie en persoonlijk advies. Vraag direct een offerte aan, neem contact met ons op als je vragen hebt of kom langs in onze showroom om rustig een indruk te krijgen van de prachtige grijze vloeren in ons aanbod.

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte