Grijze houten vloeren

Tegenwoordig zien we steeds meer grijze houten vloeren in het interieur liggen. Waar voorheen veel honingkleurige vloeren werden gelegd, wint de grey wash vloer het aan populariteit. En dat is niet voor niets, het is nou eenmaal een prachtige en sfeervolle kleur.

In ons assortiment hebben wij verschillende uitvoeringen. Onder andere lichte en donkere grijstinten, verweerde grijze vloeren en uiteraard de gerookte variant. Wij maken de vloer zoals jij die in huis wilt. Onze houten vloeren zijn bovendien erg geschikt voor vloerverwarming.

Hieronder een greep uit onze online collectie grijze houten vloeren

Grijze houten vloeren
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 38 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 38 resultaten wordt getoond

grijze houten vloer kopen

Waarom een grijze houten vloer?

De kleur grijs is in allerlei tinten verkrijgbaar en kan werkelijk alle kleuren aannemen. De ene keer neigt het wat meer naar grijsbruin wat een natuurlijke uitstraling heeft. En grijs met blauw zorgt juist voor een frisse look. Het grijs van de houten vloer versterkt daarbij de nuanceverschillen in de ruimte en geeft daardoor diepte in je woning. Zeker in een recht gelegd patroon als de kloostervloer wordt die diepte versterkt, wat zorgt voor een verrassend effect in het interieur.

Door de verschillende kleurvarianten kan de grijze houten vloer in allerlei interieurstijlen gebruikt worden. Als een rustige basis, maar zeker ook voor meer gedurfde looks. Grijze houten vloeren kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met de kleuren die je gebruikt voor de muren, de keuken en het meubilair. Wat dacht je van donkerblauw met grijs voor een stoer en industrieel effect. Of opvallende accentkleuren die fantastisch uitkomen bij een grijze kleur.

Bewerkingsmogelijkheden

Om de natuurlijke uitstraling van de grijze eikenhouten vloer te versterken, behandelen we de vloerdelen met diverse bewerkingstechnieken. Door te borstelen, roken of schaven krijgen de vloeren een verouderd en daardoor een warm en authentiek uiterlijk. Daarmee bereik je de meer doorleefde look in je woning.

Het aantal noesten in de vloer is ook iets wat jij zelf kan bepalen. Wil je een rustieke vloer of juist een vloer met minder noesten? En wil je na een tijdje toch weer een andere kleur op de vloer? Dan kan de grijze houten vloer geschuurd worden totdat het eikenhout weer onbehandeld is.

Vloerverwarming onder grijze houten vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze grijze houten vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige houten vloer in grijs op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

houten-vloer-grijs-gerookt-min woonboederij maja
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de grijze houten vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe grijze houten vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Houten vloer in grijs van Woonboerderij Maja

Op zoek naar een mooie grijze houten vloer? Dan heb je bij ons volop keus. We bieden hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast staan we graag voor je klaar met heldere informatie en persoonlijk advies. Vraag direct een offerte aan, neem contact met ons op als je vragen hebt of kom langs in onze showroom om rustig een indruk te krijgen van de prachtige grijze vloeren in ons aanbod. Onze specialisten helpen je graag!