Donkere visgraatvloeren

De warme kleuren van authentiek donker hout brengen een ruimte tot leven. De uitstraling zorgt voor een aangename sfeer. Wil jij deze sfeer in jouw interieur en ben je weg van het speelse visgraatpatroon? Bekijk dan de verschillende uitvoeringen van onze donkere visgraatvloeren. We laten je graag onze collectie zien met visgraatvloeren in diverse donkere houttinten.

Hieronder een greep uit onze online collectie donkere visgraatvloeren

houten visgraatvloer
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

donkere visgraat vloer kopen

Welke kleuren hebben jouw voorkeur?

Ben je op zoek naar een houten vloer met een speels visgraatpatroon? Ontdek onze collectie met prachtige uitvoeringen. Het natuurlijke hout is een waardevolle toevoeging die zorgt voor sfeer in je interieur. Het patroon geeft vervolgens een dynamisch en speels effect aan de ruimte.

De donkere visgraatvloeren in ons assortiment zijn uitgevoerd in diverse prachtige houtkleuren. Voel jij je thuis in een klassiek interieur met donkere elementen? Dan zullen deze vloeren wellicht bij jou in de smaak vallen. Liever een lichte en ruimtelijke inrichting, bekijk dan onze lichte uitvoeringen. We tonen je graag de verschillende kleuren visgraatvloeren die passen bij jouw persoonlijke smaak.

Vloerverwarming onder visgraat vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze visgraatvloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige donkere visgraat vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Een nog authentieker uitstraling

De visgraatvloeren in ons assortiment en hun warme donkere kleuren zijn van zichzelf al prachtig. De vloeren zijn van echt hout waardoor iedere plank uniek is. Dat maakt de vloeren authentiek. Je interieur komt tot leven en voelt aangenaam en sfeervol aan.

Bij Woonboerderij Maja zijn we weg van die authentieke uitstraling. De noesten en tekeningen in het hout vertellen een verhaal. Deze unieke kenmerken willen we daarom graag laten zien en extra nadruk geven. Onze vakmannen weten dit te realiseren door de vloerdelen vakkundig te bewerken. Met de prachtige donkere houttinten en de diverse bewerkingstechnieken die we toepassen, komt de donkere visgraat vloer op een prachtige manier tot zijn recht in jouw interieur.

donkere visgraatvloeren woonboerderij maja
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe donkere visgraatvloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Donkere visgraat vloer kopen bij Woonboerderij Maja

Met onze donkere visgraatvloeren kun je alle kanten op. Niet alleen de manier waarop de vloer in de kamer wordt gelegd, ook de donkere kleuren en de bewerkingen zorgen voor een unieke uitstraling. Heb je een favoriete uitvoering gezien die je graag in het echt wilt bekijken, dan heten we je graag welkom in onze showroom. Laat je bovendien inspireren door de andere vloeren in ons uitgebreid assortiment. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder met persoonlijk advies.