fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Tafels

Eettafels als blikvanger in huis

Eettafels spelen een belangrijke rol bij je thuis. Het is meer dan een tafel waar je jouw broodje aan eet of ’s avonds de borden met diner op serveert. Het is de plek waar je de dag doorneemt, even de krant doorspit of extra lang natafelt.

Naast de collectie eettafels die te bewonderen is in onze showroom, is het ook mogelijk om jouw eettafel zelf samen te stellen. Kies je voor een houten onderstel of juist voor een metalen onderstel?

Kijk online in onze collectie of schuif aan in onze Woonboerderij in Drachten. Misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze eetkamerstoelen.

Onze collectie online bekeken en wil je ze in het echt ontmoeten? De deur van onze woonwinkel in Drachten staat voor je open. Kom gezellig langs voor een impressie!

Stel zelf jouw tafel samen

Wij bieden je de mogelijkheid om zelf een tafel naar jouw wens samen te stellen. Kies een tafelpoot – die de vorm van een letter uit het alfabet heeft – en kies je tafelblad in de door jou gewenste afwerking en maat.

Zelf jouw tafel samenstellen?Neem contact op
 • Eetkamertafel Tyr

  Bekijk details
 • Eettafel Natalie

  Bekijk details
 • Eettafel Ardena

  Bekijk details
 • 25 % korting Old Styl Morgan

  Bekijk details
 • Stijladvies

  Woonboerderij Maja kan jou voorzien van deskundig stijladvies. Kom langs in onze winkel of neem contact op.

  De mooiste houten vloeren

  Maja's Eikenhouten vloeren verdienen de mooiste afwerking en het beste onderhoud. Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies.

  Naar onze webshop

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

   Bel nu! Offerte