Donkere lamelparketten

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer waarmee je voor een nieuwe, frisse wind in huis zorgt? Voor prachtige donkere lamelparketten ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment met lamelparketten in diverse donkere houttinten en legpatronen. Laat je inspireren door onze collectie.

Hieronder een greep uit onze online collectie donkere lamelparketten

Donkere lamelparketten
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 35 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 35 resultaten wordt getoond

Licht vs donker lamelparket kopen

Veelzijdige collectie met natuurlijke donkere kleuren

Tijd voor een nieuwe vloer in de woonkamer of keuken? We laten je graag ons assortiment met donkere lamelparketten zien. Deze vloeren hebben een warme uitstraling en komen prachtig tot hun recht in een interieur waar je je echt thuis wilt voelen. Houd je van een donkere en knusse inrichting, dan leg je met deze vloer een mooie basis in de ruimte. Heb je een voorkeur voor lichte kleuren in een open interieur, bekijk dan ook onze lamelparketten in lichte houttinten.

De donkere kleuren van de lamelparketten dragen voor een belangrijk deel bij aan de sfeer die je in huis wilt creëren. Durf je het aan om voor een donker lamelparket te gaan, dan ontstaat er een knus en sfeervol geheel. Bij twijfel over de kleuren die je op jouw vloer wilt terugzien, kun je gerust ons advies raadplegen.

Lamelparket in diverse patronen

Behalve de donkere kleuren van de lamelparketten doet ook het legpatroon veel met de ruimte. In ons assortiment vind je lamelparketten die je in diverse patronen kunt aanbrengen. Het is net waar jouw voorkeur naar uitgaat en welk effect je in het interieur wilt.

Kies je voor een mooie recht gelegde vloer die de lengte van de ruimte benadrukt en zorgt voor een rustige en warme sfeer? Anderzijds kun je het lamelparket in visgraat leggen. Het zigzaggend patroon heeft een prachtige klassieke en tegelijk speelse uitstraling. Deze vloer komt tot zijn recht in ieder type interieur.

Vloerverwarming onder lamelparket, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze donkere lamelparketten zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtig lamelparket op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Donker lamelparket patronen
Legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe donkere lamelparket in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Donker lamelparket kopen bij Woonboerderij Maja

Zoek je een mooie houten vloer in een donkere uitvoering? Bij Woonboerderij Maja laten we je graag ons assortiment zien met donkere lamelparketten.  Bepaal welke houttinten je in jouw interieur wilt terugzien. Kom bovendien langs in onze showroom om de vloeren in het echt te bekijken. Meer informatie of persoonlijk advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder in je zoektocht.