Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Paneelgordijnen

Zoek jij paneelgordijnen om je woning weer een heerlijk nieuwe look mee te geven? Of je nu al een concreet idee hebt van type raambekleding of welke kleuren of dat je geen keuze kunt maken uit de vele mogelijkheden, Woonboerderij Maja is er om je te adviseren in de aankoop van jouw nieuwe raambekleding.

We hebben een breed assortiment vol prachtige houten vloeren die uitgevoerd zijn in verschillende patronen en tinten, waar zeker een exemplaar bij zit dat perfect past in jouw interieur. Bekijk onze houten vloeren waaruit je een keuze maakt voor in je huis in Zwolle.

Paneelgordijnen van Woonboerderij Maja

Paneelgordijnen: een elegante oplossing voor raambekleding

Paneelgordijnen zijn een soort raambekleding die bestaan uit grote, verticale panelen stof die aan een railsysteem zijn bevestigd. Ze komen het beste tot hun recht bij grote raampartijen en schuifpuien maar worden ook ingezet als roomdivider in ruimtes. Deze mode is overgewaaid uit het verre Oosten. Vandaar dat deze paneelgordijnen ook wel Japanse panelen worden genoemd.

De panelen kunnen worden verschoven langs de rail om de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy te creëren. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder stof: verkrijgbaar van lichtgewicht transparante stoffen tot zwaardere verduisterende stoffen, er is een breed scala aan stofkeuzes om aan iedere behoefte te voldoen.

En Bamboe of andere natuurlijke materialen: voor een organische uitstraling kunnen paneelgordijnen worden vervaardig uit natuurlijk materialen zoals bamboe, riet of grassen.

De veelzijdigheid van paneelgordijnen

Ben je druk bezig met het zoeken naar geschikte raambekleding voor in jouw interieur? Terwijl je je online laat inspireren door de laatste woontrends, probeer je te visualiseren hoe paneelgordijnen eruit zien in de ruimte. Het patroon van de panelen, de kleurenstelling is bepalend voor de uitstraling van je interieur, zeker in combinatie met de meubelen en eventueel andere raambekleding. Paneelgordijnen bieden een elegant en praktisch alternatief voor traditionele raambekleding. Door de stijlvolle veelzijdigheid passen paneelgordijnen al snel binnen jouw interieur.  

Kom je er niet uit welke raambekleding het beste past in jouw interieur, dan geven we je graag advies om je op weg te helpen.

Paneelgordijnen van Woonboerderij Maja

Unieke materiaal en kleur kiezen?

Ga je voor effen paneelgordijnen, juist met patroon of beide? In ons assortiment paneelgordijnen  tref je verschillende soorten en samenstellingen. Paneelgordijnen worden volledig op verzoek aangepast aan de specifieke afmetingen van de ramen of ruimtes, waardoor deze een naadloze en perfecte pasvorm bieden voor iedere situatie. 

Met verschillende bedieningsopties, waaronder handmatige maar ook elektrische systemen, kun je moeiteloos de lichtinval en privacy in ieder vertrek regelen. 

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van paneelgordijnen en transformeer jouw ruimte met deze stijlvolle en functionele raambekleding die voldoet aan jouw eisen. 

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Paneelgordijnen kopen doe je bij Woonboerderij Maja

Heb je uit ons rijke aanbod een keuze kunnen maken? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op om je paneelgordijnen te laten monteren. Kom je er nog niet helemaal uit of wil je graag langskomen om het assortiment raambekleding van dichtbij te bekijken? Wij ontvangen je graag in onze showroom.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder