fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3
Tapis vloer kopen?

Tapis vloeren

Ben je op zoek naar een unieke vloer die de nieuwe basis wordt van jouw interieur? Voor de woonkamer, keuken of een van de slaapkamers kies je een vloer met een frisse en nieuwe uitstraling. Wat dacht je van een prachtige tapis vloer gelegd met band en bies? De tapis vloer is de meest traditionele vloer onder de parketvloeren. Bekijk hier de prachtige uitvoeringen in ons assortiment.
ACTIE: Eikenhouten vloer van €69 pm² voor €49 pm² Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie tapis vloeren

Filter Tapis vloeren
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Houten rustiek

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Tapis vloer Afzelia

  v.a. € 109,- p/m²

  Bekijk details
 • houten tapis vloeren

  Waarom een tapis vloer?

  Tapis betekent tapijt in het Frans. Dat zie je terug in de dikte van de vloerdelen. Ongeacht de  houtsoort wordt het hout van minimaal 6 of 10 mm dik en 71 mm breed als een soort van tapijt gespijkerd of gelijmd op een tussenvloer van spaanplaat. Door de dikte van de vloerdelen is het prima mogelijk om de tapis vloer meerdere keren te schuren en daarna van een andere kleur te voorzien. Dit maakt de tapis vloer die een levensduur heeft van wel 60-80 jaar erg duurzaam!

  De tapis vloer kan in verschillende patronen worden gelegd. Denk hierbij aan het moderne visgraatpatroon met band en bies, een Hongaarse punt, een blokpatroon of een zelfbedacht patroon. Naast de 71mm brede vloerdelen is de tapis vloer in meerdere breedtes verkrijgbaar, namelijk 90mm, 120mm of zelfs 140mm.

  tapis vloer kopen slaapkamer

  De tapis vloer die past in jouw woning

  Houd je van natuurlijke materialen die worden gekenmerkt door unieke details? Dan zal de tapis vloer bij jou in de smaak vallen. De houten planken hebben een warme uitstraling die samenkomen in een prachtig geheel. En omdat je te maken hebt met echt hout, heeft iedere plank een eigen tekening. Ligt de tapis vloer in zijn geheel in jouw woning, dan zie je hoe het hout tot leven komt en voor warmte zorgt.

  Het is goed voor te stellen dat je je oog hebt laten vallen op een van onze prachtige tapis vloeren. Heb je vloerverwarming in huis, dan hoef je je keuze voor de vloer niet in te perken. Tapis vloeren worden op een mozaïek ondervloer verlijmd en genageld waardoor deze uiterst goed te combineren zijn met vloerverwarming.

  legservice maja vloeren

  Legservice van Maja

  Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

  Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

  Tapis vloer kopen bij Woonboerderij Maja

  Zie je al voor je hoe jouw nieuwe tapis vloer de sfeer in jouw huis positief verandert? Kies voor de vloer uit ons assortiment die bij jou in smaak valt en plaats je bestelling. Of wees welkom in onze showroom om de tapis vloeren in het echt te bekijken. Je hebt dan de mogelijkheid om de verschillende legpatronen naast elkaar te zien en te ontdekken wat het effect is van een traditionele band en bies. Liever een kijkje nemen bij onze eikenhouten vloeren? Ook die vind je bij ons in de showroom.

  Neem vandaag nog contact met ons op als je vragen hebt over onze tapis vloeren en over de mogelijkheden van onze legservice. Of kom vrijblijvend langs bij ons in de showroom.

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte