Hongaarse punt

129,00 p/m²

Of vraag een offerte op maat aan

De voordelen van Woonboerderij Maja

  • Dé vloeren specialist
  • Familiebedrijf (3generaties)
  • Eigen vakmannen
  • Duurzame houten vloeren

De Hongaarse punt

Ben je op zoek naar een unieke eiken houten vloer? Dan is de Hongaarse punt vloer misschien iets voor jou! Deze uiterst chique vloer heeft een bijzondere uitstraling doordat de vloerdelen in een hoek van 45 of 60 graden gelegd worden. Wij leveren deze vloer op twee manieren: in Tapis vloerdelen, of als in duoplanken met een toplaag hout verlijmd op een multiplex drager.

Kies je voor de Tapis vloerdelen, dan kies je voor de traditionele manier. Bij een Tapis vloer is de plank doormidden gezaagd. De andere optie is de Hongaarse punt vloer gelegd met duoplanken. Beide soorten worden verlijmd gelegd, alleen de Tapis vloer wordt ook nog genageld.

Wil je meer weten over de verschillen tussen de twee opties, en wat het meest geschikt is voor jouw woning? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Gewenste kleur

Je kunt deze vloer bestellen in iedere gewenste kleur. De bewerkingen van de houten vloeren verrichten wij in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen wij tijdens jouw bezoek aan onze showroom de gewenste kleur presenteren. Na het aanbrengen van de gewenste kleurolie brengen we een coatinglaag aan op de vloer. Deze laag beschermt de vloer tegen vocht en vuil.

Vloerverwarming

De Hongaarse punt wordt verlijmd gelegd en is uiterst geschikt voor vloerverwarming. Nieuwsgierig hoe deze unieke vloer er in het echt uit ziet? Bezoek onze showroom en laat je verrassen!

Extra informatie

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Europees hout

Ja

Met of zonder V-groef verkrijgbaar

Ja

Rustieke sortering

Ja

Legservice mogelijk

Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hongaarse punt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *