Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
Bekijk de raambekleding van Maja

Raambekleding

De sfeerbepalende rol van raambekleding

De invloed van raambekleding op de sfeer van een huis kan niet worden onderschat. Het gaat verder dan alleen maar het reguleren van lichtinval; het bepaalt de algehele ambiance en uitstraling van een ruimte. Of je nu de voorkeur geeft aan het spelen met het natuurlijke licht door middel van klassieke shutters, het moment van rust wilt aankondigen door de gordijnen te sluiten, of kiest voor lichtere opties zoals plissé om een gevoel van ruimte te creëren, elke keuze heeft een unieke impact. Zware gordijnen dragen bij aan een warme en gezellige sfeer, terwijl lichtere bekleding zoals plissé juist een luchtig en ruimtelijk gevoel kan bieden. Voor een strakke en eigentijdse uitstraling zijn jaloezieën een ideale keuze. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen zijn ze gemakkelijk aan te passen aan elke vloerkeuze, waardoor een naadloze integratie in het interieur mogelijk is.

Kijk snel verder in ons aanbod waar je raambekleding in diverse stijlen en van verschillende materialen aantreft. Je kiest de raambekleding die bij jou in de smaak valt en wij zorgen dat deze in jouw woning wordt opgehangen.

Hieronder een overzicht van onze raambekleding

Duettes & Plissés

Sfeervolle shutters

(duo) Rolgordijnen

Jaloezieën

Vitrages & Inbetweens

Overgordijnen

Vouwgordijnen

Paneelgordijnen

Een speels en verrassend effect met onze raambekleding

Naast de esthetische aspecten is ook de functionaliteit van raambekleding van cruciaal belang. Elektrische bedieningssystemen voor raambekleding bieden niet alleen gemak, maar ook een vleugje luxe aan het huis. Met een druk op de knop kunnen gordijnen, jaloezieën of shades moeiteloos worden geopend of gesloten, waardoor de gebruiker volledige controle heeft over privacy, lichtinval en temperatuur. Dit is vooral handig in grote ruimtes of bij ramen op moeilijk bereikbare plaatsen. Bovendien kunnen elektrische systemen worden geïntegreerd in slimme huisautomatiseringssystemen, waardoor ze op afstand kunnen worden bediend via smartphones of tablets, zelfs wanneer de bewoners niet thuis zijn.

Advies nodig bij de keuze raambekleding?

Bij Woonboerderij Maja verkopen wij prachtige raambekleding die voor warmte en gezelligheid in je woning zorgen. De raambekleding in je woonkamer of keuken is sfeerbepalend, dus je wilt graag de juiste keuze maken. Hangt de raambekleding en kom je er dan achter dat het materiaal of de kleur toch niet in het geheel past, dan moet je opnieuw beginnen. Laat je daarom adviseren door onze experts die oog hebben voor wat in jouw interieur past. Maak een weloverwogen keuze uit onze ruime collectie raambekleding 

Raambekleding kopen bij Woonboerderij Maja

Is jouw keuze gevallen onze unieke collectie raambekleding, kom dan langs in onze showroom om een kijkje van dichtbij te nemen. We laten je graag zien hoe de raambekleding er in het echt uitziet. En ook hoe eventuele elektrische bediening werkt. In onze shop in shop raambekleding hangt een ruim assortiment klaar.  Je bent van harte welkom zodat wij je kunnen helpen in de keuze voor prachtige raambekleding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de verschillende soorten raambekleding.