Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Amsterdam

Ga je verhuizen naar Amsterdam of staat er een verbouwing op de planning? Bij het veranderen van het interieur begin je bij de vloer die als basis de sfeer in je woning bepaalt. Kies voor een prachtige houten vloer voor in je woning in Amsterdam waarmee je de natuur van buiten naar binnen haalt.

Ben je op zoek naar een authentieke houten vloer die is uitgevoerd in warme kleuren en legpatronen? Bekijk dan ons rijke aanbod met vloeren die perfect tot hun recht komen in een doorleefd herenhuis, maar ook een prachtige plek verdienen in een nieuwbouwappartement.

houten vloeren amsterdam kopen
houten vloer op vloerverwarming

De houten vloer op vloerverwarming

Of je nu woont in een grachtenpand dat wordt verbouwd of juist in een nieuwbouwappartement aan de rand van de stad, met oog op duurzaamheid en comfort heb je misschien voorkeur voor een vloerverwarming in huis. Heb je inderdaad een vloerverwarming, houd daar dan rekening mee bij het kiezen van een nieuwe vloer. Overweeg je een houten vloer in je huis in Amsterdam te leggen, dan kan je er bij ons op vertrouwen dat die prima samengaat met de vloerverwarming. Daar zitten een aantal voorwaarden aan die voorkomen dat de houten vloer gaat werken, maar onze parketteurs staan klaar om de vloer bij jou thuis te leggen en je daarin te adviseren. Met meer dan 25 jaar aan ervaring zorgen zij ervoor dat de houten vloer die jij voor in Amsterdam kiest, feilloos op de vloerverwarming wordt gelegd.

Een speels of klassiek patroon op de vloer

Heb je al een keuze gemaakt uit het patroon waarin de houten vloer in Amsterdam komt te liggen? Ga je voor een mooie recht gelegde vloer die de lengte van de ruimte benadrukt en voor een warme en klassieke sfeer zorgt? Of gaat je voorkeur naar een speels zigzagpatroon dat met de visgraatvloer of de Hongaarse punt wordt gerealiseerd?

Het patroon van de houten vloer is erg bepalend voor het ruimtelijk gevoel in huis en voor de sfeer die je wilt creëren. Kom je er niet helemaal uit welk patroon het best tot zijn recht komt in jouw interieur, laat je dan vrijblijvend adviseren door onze specialisten die graag met je meedenken.

Eiken vloer verouderd hongaarse punt patroon
karakter houten vloer amsterdam

Het karakter van jouw nieuwe houten vloer in Amsterdam

Het legpatroon is een belangrijke factor die bepalend is voor de sfeer van je interieur. Maar dat is niet het enige. Wat dacht je van de kleur van de vloer die enorm veel effect heeft op de ruimte. Ben je op zoek naar een mooie lichte houten vloer die je woning in Amsterdam opfrist? Of houd je van een klassieke donkere vloer die van het interieur een knusse ruimte maakt? Bekijk de prachtige kleuren van de houten vloeren in ons assortiment en laat je verrassen.

Ontdek daarnaast ook de mogelijkheden die we bieden om de houten vloer te bewerken. We kunnen diverse technieken toepassen die het authentieke en doorleefde karakter van het hout naar boven brengen. Dat geeft een extra dimensie aan je vloer die als het ware tot leven komt in het interieur.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloer in Amsterdam? Kom naar Woonboerderij Maja

Is je oog gevallen op een van de houten vloeren in ons assortiment? Of kun je maar niet kiezen tussen de verschillende vloeren die we aanbieden? In beide gevallen helpen we je graag verder met persoonlijk advies en informatie, zodat jij de houten vloer vindt die in Amsterdam moet komen. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom waar je een nog duidelijker indruk krijgt van ons prachtig aanbod.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder