fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
63 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.1

Houten vloeren Amsterdam

Diverse kleuren | Houten Vloer Drenthe | Woonboerderij Maja

Een vloer is een opvallende verschijning in de woning en heel sfeerbepalend. Bij het kiezen van een nieuwe (eiken)houten vloer ga je dan ook zeker niet over 1 nacht ijs. Weliswaar zijn we dan niet gevestigd in Amsterdam, we kunnen wel altijd een unieke houten vloer leveren bij jou in of om Amsterdam. Daarbij leveren we je ook een hele gepersonaliseerde vloer, aangezien je zelf beslist hoe de houten vloerdelen er uit komen te zien.

Van robuuste tot rustige houten vloeren, ook in Amsterdam

Smaken verschillen. De één houdt van een robuuste eiken houten vloer met een visgraat, de ander houdt het bij lekker rustig. En weer een ander vindt het mooi als het hout er geleefd uit ziet. Een houten vloer kunnen we in zoveel verschillende stijlen voor je bewerken. Dit maakt iedere eiken houten vloer uniek.

Visgraat parketvloer

Afwerking vloer in eigen werkplaats

Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij een vloer voor je roken, beitsen, trommelen en/of schrapen. Bij het roken krijgt de plankenvloer meer diepte in het hout en het schrapen geeft het een verouderde ‘look’. Wil je echt de nerven van het hout duidelijk naar voren laten komen, dan is het een optie om de vloer te branden. Dat alles doen we voor je in onze eigen werkplaats. En zo kan dat eruit zien:

Geen één plank is gelijk. Elke plank heeft een andere structuur en is dus uniek. Bekijk alle eiken houten-, parket-, en tapis vloeren. Zoals gezegd: we rijden graag voor je naar Amsterdam om de vloer te leveren en indien gewenst voor je te leggen. Liever zelf de vloer plaatsen? Lees hier de instructies. Let trouwens ook op een goede ondervloer. Dat bepaalt mede de levensduur van de vloer.

Houten Vloer Almere | Woonboerderij Maja

Kosten van een houten vloer

Wanneer je een vloer bij ons bestelt krijg je ook echt een vloer die compleet bij uw wensen aansluit. Precies zoals je het voor ogen had. We leveren de houten vloer dan ook kant en klaar bij u af in Amsterdam. De prijs van uw gewenst houtenvloer is afhankelijk van uw wensen en voorkeuren.

Een geschraapte, verouderd eiken houten vloer is bijvoorbeeld €46,95 p/m². Liever een mooie lichte vloer? Dan is een eiken geschaafde vloer ‘sneeuw’ wellicht iets voor jou. Kosten per m² van deze laatstgenoemde vloer is €64,45. Zoals je ziet lopen de prijzen uiteen. Neem gerust eens contact op voor meer informatie, of neem alvast een kijkje in onze online winkel.

Gratis adviesgesprek?

Misschien heb je al een idee van de perfecte houten vloer. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag met adviesgesprek op maat. Gratis! Neem daarvoor gewoon eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Kun je ook meteen ook een sample van jouw favoriete vloer aanvragen.

Bekijk hier wat klanten over ons vertellen!

Gratis advies
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte