Witte lamelparketten

Ben je bezig met de inrichting van je woning die wat jou betreft nieuwe aandacht verdient of die na een verhuizing volledig aangepakt moet worden? Niet alleen de kleur op de muren en het meubilair zijn onderdeel van je zoektocht, ook zoek je een nieuwe vloer die de basis vormt van het interieur. Spelen lichte en witte tinten hierin de hoofdrol? Bekijk dan onze witte lamelparketten met een prachtige, natuurlijke uitstraling.

Hieronder een greep uit onze online collectie witte lamelparketten

Witte lamelparketten
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Toont alle 15 resultaten

wit lamelparket kopen

Wit als basis in ieder interieur

Valt je oog op een van onze witte lamelparketten die je graag terugziet in jouw interieur? De lichte houttinten hebben een prachtig effect op de sfeer in de ruimte. In de eerste plaats geeft de vloer een gevoel van openheid die de kamer groter doet lijken. Daarvoor hoef je niet per se enkel te kiezen voor lichte kleuren op de muren en in het interieur. De witte lamelparketten komen ook erg goed tot hun recht in een interieur waar donkere accenten de boventoon voeren. Juist die contrasten tussen licht en donker creëren een interessant en levendig resultaat.

Een lamelparket in witte en lichte tinten zorgt voor een sfeervol en aangenaam geheel. Ga je liever voor een donkere basis in het interieur, bekijk dan ook onze donkere lamelparketten. Deze vloeren zijn uitgevoerd in bruine en zelfs bijna zwarte kleuren die van een kamer een knusse plek maken. De natuurlijke uitstraling van het hout brengt de ruimte vervolgens tot leven.

Onze lamelparketten in diverse legpatronen

Of je nu woont in een moderne en minimalistische stijl of dat een landelijk interieur helemaal jouw voorkeur heeft, met een witte eiken vloer zorg je voor een perfecte basis. De sfeer wordt optisch ruimtelijker en de kleur zorgt tegelijk voor zoveel warmte.

Uiteraard kun je in ons assortiment kiezen voor diverse patronen waarin de witte eiken vloer prachtig uitkomt. Wat dacht je van een recht gelegde vloer of juist een speelse eiken visgraatvloer? Aanvullend heb je de optie om de vloer te laten bewerken om de authenticiteit van het eikenhout te versterken. Daarmee krijgt jouw vloer nog meer karakter. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor de witte eiken vloer.

Vloerverwarming onder lamelparket, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze lamelparketten zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtig wit lamelparket op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

witte lamelparketten visgraat
legservice woonboerderij maja

Legservice van Maja

Je kunt de witte lamelparketten van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe wit lamelparket in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Wit lamelparket kopen bij Woonboerderij Maja

Durf jij het aan om te kiezen voor een witte houten vloer die bijdraagt aan een sfeervolle en open ruimte? Met een wit lamelparket leg je een prachtige basis voor het interieur waarin jij je thuis voelt. Laat je inspireren door onze online collectie en kom vooral langs in onze showroom om de vloeren in het echt te bekijken. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.