Lichte houten vloeren

Wil je een nieuwe vloer met een authentiek karakter die de ruimte optisch doet vergroten? Een lichte houten vloer in je woning zorgt voor een frisse uitstraling zonder dat je huis kil wordt. Integendeel, het natuurlijke uiterlijk van het hout draagt bij aan een aangename en warme sfeer.

Benieuwd naar ons aanbod aan prachtige lichte vloeren? Kijk dan verder op deze pagina waar je diverse uitvoeringen vindt en waaruit je een keuze kunt maken. En voor een volledig beeld van het assortiment vind je op onze website ook prachtige donkere houten vloeren.

Hieronder een greep uit onze online collectie lichte houten vloeren

xMajas-eikenhoutenvloer
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 44 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 44 resultaten wordt getoond

licht houten vloer kopen

Soorten licht hout

Er zijn tal van lichte houtsoorten waarvan de kleur echt en authentiek is. Eiken, esdoorn, wit maple en vurenhout zijn daar mooie voorbeelden van. De meest voorkomende vloer is eikenhout, een houtsoort die we volop in ons assortiment aanbieden. Eikenhout is mooi te bewerken in iedere gewenste lichte kleur. Daarnaast is dit hout geschikt om op vloerverwarming te leggen. In visgraatpatroon of traditioneel gelegd, het is allemaal mogelijk met onze lichte houten vloeren.

Vloerverwarming onder lichte houten vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze lichte houten vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige lichte houten vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

De effecten van een lichte houten vloer

De vloer is de basis van je woning en heeft een grote rol in het neerzetten van een sfeervol geheel van het interieur. Voel je je het meest thuis in een interieur met een moderne stijl, strakke meubels en een minimalistische vormgeving? Of houd je van uitgesproken kleuren in een bont geheel met een weelde aan accessoires? De lichte houten vloer komt erg mooi tot uiting in iedere stijl.

Deze vloer doet door zijn lichte kleur een ruimte optisch groter lijkt. Ook wanneer er niet veel daglicht in de woning is, geeft de lichte houten vloer een vergrotend effect. Met een frisse en moderne uitstraling geeft de vloer een eigentijdse gevoel aan jouw interieur.

licht houten vloer effecten
legservice woonboerderij maja

Legservice van Maja

Je kunt de lichte houten vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe lichte houten vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Lichte houten vloeren van Woonboerderij Maja

Laat je inspireren door onze unieke lichte houten vloeren die een verrassend en warm effect hebben op het interieur. Kom bij ons langs in de showroom om de vloeren in het echt te bekijken, zodat je je wensen voor de nieuwe vloer concreter kan maken. Liever direct een offerte aanvragen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden of bestel direct jouw lichte houten vloer. Vind je het lastig om de juiste lichte houten vloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!