Witte houten vloeren

Op zoek naar een mooie witte houten vloer? Bij Woonboerderij Maja vind je prachtige uitvoeringen van de authentieke lichte vloer. Geen steriele of kille uitstraling, maar juist sfeervol en fris. Ga jij voor een witte vloer, bekijk dan eens het rijke aanbod in ons assortiment.

En ben je er nog niet uit of je voor licht of juist donker gaat? Misschien is een donkere houten vloer ook wel iets voor jou. Ontdek ons aanbod en lees wat een witte houten vloer doet met de ruimte.

Hieronder een greep uit onze online collectie witte houten vloeren

Witte houten vloeren
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

witte houten vloer kope

Het effect van een witte houten vloer

Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren wit verkrijgbaar. Hoe meer wit kleurpigment er in de desbetreffende olie zit, hoe witter de houten vloerdelen worden. Een populaire uitvoering is de white wash vloer. Eikenhout leent zich erg goed voor deze oliebewerking en de witte olie komt dan ook erg goed tot zijn recht.

Witte houten vloeren zijn tijdloos en kunnen toegepast worden in elke interieurstijl. Het kan modern en strak ogen, maar ook klassiek en stijlvol. In combinatie met donkere meubels zorgt de witte vloer voor een verrassend contrast. Maar ook in een woning met vooral een lichte inrichting en hier en daar een accentkleur heeft deze vloer een prachtig effect. Wit is een neutrale licht kleur die de ruimte heel fris maakt en rust geeft. Leg je een witte houten vloer in de kamer, dan wordt de ruimte optisch groter. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lichte kasteelvloer die door de richting van de vloerdelen de lengte van de kamer benadrukt?

Uitgevoerd in diverse bewerkingen en stijlen

Witte houten vloerdelen kunnen op allerlei verschillende manieren bewerkt zijn. Van strak tot landelijk en van robuust tot rustig, door onze bewerkingsmogelijkheden komen diverse stijlen mooi tot uiting. We brengen de nerven bijvoorbeeld naar voren door de vloerdelen te schaven en/of te borstelen en te behandelen met witte olie. Net waar jij naar op zoek bent in jouw witte houten vloer, wij kunnen het voor je realiseren. Wil je een strakke vloer of juist een vloer met een verouderde look, dan hebben we bijvoorbeeld gedekverfde witte houten vloeren die we in beide stijlen kunnen uitvoeren. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor het bewerken van de vloer, zodat we tot jouw favoriete uitvoering komen.

Vloerverwarming onder witte houten vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze witte houten vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige witte houten vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

houten vloer wit bewerkt
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Witte houten vloer kopen bij Woonboerderij Maja

Is je oog gevallen op een van onze witte houten vloeren? Wacht niet met het plaatsen van je bestelling, want we helpen je graag om de nieuwe vloer in huis te halen. En heb je nog vragen over de vloeren en diverse legpatronen? Neem dan contact met ons op voor advies of kom langs in onze showroom. Vind je het lastig om de juiste witte houten vloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!