Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
Hoogwaardige vloerreiniging van Maja

Vloerreiniging

Waarom vloerreiniging?

Je vloer wil je goed onderhouden en vlekken en krassen probeer je uit alle macht te voorkomen. Zorg voor een blijvend mooie uitstraling van je vloer door de vloerreiniging van Woonboerderij Maja te gebruiken. We hebben een breed assortiment met reinigings- en onderhoudsproducten waarmee jouw vloer er fris en goed uit blijft zien.

Ontdek op deze pagina welke producten wij verkopen waarmee jij de vloerreiniging thuis toepast. Voor iedere soort vloer vind je een geschikt reinigingsproduct dat de mooiste eigenschappen van de vloer doet uitlichten.

aandacht vloerreiniging

Aandacht voor de reiniging van jouw vloer

Ieder materiaal is anders en dat maakt dat iedere vloer een eigen behandeling verdient. Een eikenhouten vloer met een geoliede laag vraagt om een andere vloerreiniging dan een laminaat vloer of een pvc vloer. Om de beste uitstraling van je vloer te behouden, is het dus belangrijk dat je aandacht besteedt aan het zoeken naar de juiste reinigingsmiddelen.

Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. We hebben de beste producten waarmee je je vloer onderhoudt, vlekken verwijdert en de oppervlakte reinigt. Kom je er zelf niet uit welke producten je nodig hebt voor jouw type vloer, dan adviseren we je graag over het gebruik van onze reinigings- en onderhoudsmiddelen en in de optimale behandeling van jouw vloer.

De merken in ons assortiment

Waar de ene vloersoort volstaat met reguliere vloerreiniging, is voor de andere vloer een specifiek product nodig. Bij Woonboerderij Maja hebben we daarom een breed aanbod aan kwalitatieve reinigingsmiddelen. Daarbij kun je denken aan de onderstaande merken:

  • Monocoat soap, uitermate geschikt voor geoliede vloeren
  • Woca, voor de bescherming van je houten vloer
  • Osmo olie, een duurzaam onderhoudsproduct
  • Een polish middel om eenmaal per jaar je pvc vloer te onderhouden

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Hoogwaardige vloerreiniging van Woonboerderij Maja

Je nieuwe vloer goed onderhouden en reinigen? Dat doe je met de vloerreiniging van Woonboerderij Maja. We bieden een breed assortiment aan met reinigingsmiddelen, waar absoluut een geschikt product voor jouw vloer bij zit. Ga zorgvuldig om met je vloer en maak gebruik van de hoogwaardige vloerreiniging die we verkopen. Dat is de beste manier om jouw vloer goed te houden. Wil je weten met welk product je vloer het mooist uit de verf komt en blijft, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je alles wat je moet weten over het onderhoud van je vloer en laten je graag zien hoe onze vloerreiniging zijn werk doet.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder