fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Heerenveen

Houten vloer Heerenveen: gebrand, geloogd in wit, naturelToe aan een nieuwe houten vloer voor jouw woning in Heerenveen? In onze showroom in Drachten hebben we de meest uiteenlopende eiken houten vloeren voor jou uitgestald. Van licht eiken of stoer rustiek tot visgraat en alles er tussenin. Natuurlijk kun je ook alvast hier online een kijkje nemen in ons aanbod

Het kiezen van de juiste houten vloer in Heerenveen

We helpen je graag kiezen. Kom gerust eens langs in onze Woon-boerderij (je vindt ons op het Zuid in Drachten) en we geven jou eerlijk en deskundig advies over jouw toekomstige vloer. Je wordt volledig op de hoogte gebracht over alle mogelijkheden hoe we jouw vloer helemaal naar jouw wens kunnen bewerken. Bijvoorbeeld om de vloerplanken een geleefd uiterlijk mee te geven, door middel van trommelen. Of hoe we de vloerdelen voor jou kunnen branden, waardoor de nerven mooi donker van kleur worden. Lees meer over de verschillende manieren van bewerken.

Maar zie je hier online alvast een vloer waar je meer van wilt weten?
Vraag hier vrijblijvend jouw offerte aan

Laat jouw gegevens achter zodat Maja je een vrijblijvende offerte kan versturen. Op die manier krijg je een heel helder beeld wat een houten vloer in jouw woning te Heerenveen kost.

Vloerleggen Heerenveen | Team Maja | Eigen parketteurs | Heerenveen

Veel gekozen houten vloer: lamel

Naast eiken- en massieve houten vloeren hebben wij ook lamelvloeren . En die leggen we met enige regelmaat, zo ook in de regio Heerenveen. Het heeft dezelfde uitstraling als een massieve vloer maar heeft als groot voordeel dat er minder werking in de plank zit.

Lamelvloeren zijn opgebouwd uit twee delen. Een massieve toplaag en een watervaste multiplex laag van berkenhout aan de onderkant van de plank. Deze onderplaat zorgt ervoor dat de houten vloer nagenoeg niet krimpt of uitzet. Lamel vloeren zijn te verkrijgen in verschillende diktes en breedtes. En ook in vele verschillende kleuren.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte