Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Heerenveen

Wil je zoveel mogelijk natuurlijke materialen in huis en zoek je naar een mooie houten vloer voor in jouw huis in Heerenveen? Of ga je voor een spannende combinatie tussen warme, natuurlijke tinten en strakke, minimalistische elementen die jouw stijl kenmerken? Welke keuzes je ook maakt voor de inrichting van je woning, de keuze voor de houten vloer maak je bij Woonboerderij Maja.

Ontdek de unieke uitvoeringen in ons assortiment en bepaal welke houten vloer de basis wordt voor de inrichting van je huis in Heerenveen.

houten vloeren heerenveen
nieuwbouw heerenveen

Nieuwbouwwoning? Een houten vloer over je vloerverwarming

Als je je intrek doet in een nieuwbouwwoning in Heerenveen die voorzien is van een vloerverwarming, dan kun je probleemloos kiezen voor een mooie houten vloer. Deze is goed bestand tegen de temperatuur die van de vloerverwarming afkomt. De warme uitstraling van de vloer is niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar in de look van de houten vloer.

Welk patroon krijgt jouw houten vloer in Heerenveen?

Hoe is de indeling van de ruimte waarin je een nieuwe vloer wilt leggen? En welke stijl past bij jouw interieursmaak? Afhankelijk van deze factoren kies je de houten vloer die het best tot zijn recht komt in jouw woning. Wil je bijvoorbeeld een prachtige eikenhouten vloer die in een recht gelegd patroon de lengte van de kamer benadrukt of houd je van speelse patronen die met de visgraatvloer in je woning zichtbaar worden?

In ons assortiment vind je diverse legpatronen. En hoe ingewikkeld sommige patronen er ook uit zien, onze ervaren parketteurs leggen die in een handomdraai in jouw woning in Heerenveen. Met als resultaat een mooie en strak gelegde houten vloer.

houten kasteelvloer heerenveen
tinten bewerkinopties houten vloeren

Diverse tinten en bewerkingsopties

Heb je een keuze kunnen maken uit de vele legpatronen in ons assortiment, dan is de volgende stap de kleur en de bewerking van de houten vloer te bepalen. Bekijk de uitvoeringen in ons aanbod die variëren van een heldere licht uitgevoerde houtkleur tot een mooie en diepdonkere tint waarmee je de toon in je interieur zet.

Daarnaast kun je het doorleefde karakter van de houten vloeren in Heerenveen benadrukken met een unieke bewerking. Met het branden, roken of schaven van de planken worden de typerende kenmerken van het hout beter zichtbaar.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren voor in Heerenveen koop je bij Woonboerderij Maja

De houten vloer die jij in je woning in Heerenveen wilt, is bepaald. Uit ons rijk assortiment is de keuze gevallen op een prachtige kasteelvloer. Je ziet al helemaal voor je hoe de houten vloer jouw interieur verrijkt.

Kom je er stiekem toch niet helemaal uit en twijfel je over de tint of wil je meer informatie over het leggen van een bepaald patroon? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten die je graag helpen met het maken van de keuze en je vragen beantwoorden, zodat de houten vloer die jouw voorkeur heeft binnenkort in je interieur ligt.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder