fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Heerenveen

Houten vloer Heerenveen: gebrand, geloogd in wit, naturelToe aan een nieuwe houten vloer voor uw woning in Heerenveen?  In onze showroom in Drachten hebben we de meest uiteenlopende eiken houten vloeren voor u uitgestald. Van licht eiken of stoer rustiek tot visgraat, en alles er tussenin. Natuurlijk kunt u ook alvast hier online een kijkje nemen in ons aanbod

Het kiezen van de juiste houten vloer in Heerenveen

We helpen u graag kiezen. Kom gerust eens langs in onze knusse woonboerderij (u vindt ons in Drachten) en we geven u eerlijk en deskundig advies over uw toekomstige vloer. We vertellen u graag alle mogelijkheden hoe we uw vloer helemaal naar uw smaak kunnen bewerken. Bijvoorbeeld om de vloerplanken een geleefd uiterlijk mee te geven, door middel van trommelen. Of hoe we de vloerdelen voor u kunnen branden, waardoor de nerven mooi donker van kleur worden. Lees meer over de verschillende manieren van bewerken.

Maar ziet u hier online alvast een vloer waar u meer van wilt weten? Vraag dan ook gerust eens een gratis staaltje aan. Dan krijgt u een heel helder idee hoe het zou staan in uw woning te Heerenveen. Vraag gerust van verschillende vloeren staaltjes aan.

Houten vloer in Heerenveen? We hebben een selectie vloeren uitgestald

Veel gekozen houten vloer: lamel

Naast eiken- en massieve houten vloeren hebben wij ook lamelvloeren . En die leggen we met enige regelmaat, zo ook in de regio Heerenveen. Het heeft dezelfde uitstraling als een massieve vloer maar heeft als groot voordeel dat er minder werking in de plank zit.

Lamel vloeren zijn opgebouwd uit twee delen. Een massieve toplaag en een watervaste multiplex laag van berkenhout aan de onderkant van de plank. Deze onderplaat zorgt ervoor dat de houten vloer nagenoeg niet krimpt of uitzet. Lamel vloeren zijn te verkrijgen in verschillende diktes en breedtes. En ook in vele verschillende kleuren.

Trends & inspiratie
Gebrand geloogd wit naturelgeborsteld naturel geoliedgebrand geloogd wit naturelhongaars punt naturel
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte