fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
Eiken houten vloer kopen?

Eiken vloeren

Zoek jij een nieuwe vloer die naadloos bij jouw interieur past? Als je stijl gekenmerkt wordt door landelijke elementen en zachte kleuren, dan is een van de eiken vloeren van Woonboerderij Maja een perfecte keus. Maar ook een modern interieur met minimalistische kenmerken en contrasterende kleuren maak je sfeervol met een prachtige eiken houten vloer als basis.

Ontdek ons aanbod waar je de eiken vloer vindt die tot zijn recht komt in jouw woning. Bekijk daarnaast ook onze andere vloeren, waaronder de visgraatvloer die met zijn patroon een speels effect creëert in huis.

Bekijk onze ACTIE: Maja’s Eikenhouten Visgraatvloeren Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie eiken vloeren

Filter Eiken vloeren
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Sneeuwwitte eikenhouten vloer

  Bekijk details
 • Eiken lamelvloer, naturel wit

  Bekijk details
 • Geschaafde eikenhouten vloer

  Bekijk details
 • Eiken gerookte houten vloer grijs

  Bekijk details
 • Eikenhouten vloer geborsteld en gebrand

  Bekijk details
 • Eikenhouten vloer, geschaafd en geloogd

  Bekijk details
 • Gebleekte eikenhouten vloer

  Bekijk details
 • Witte eiken lamelvloer geschaafd

  Bekijk details
 • Eiken lamelvloer, wit transparant

  Bekijk details
 • Fijn bezaagde eikenhouten vloer

  Bekijk details
 • Eiken rustiek

  Bekijk details
 • Authentieke eiken vloeren die passen in ieder interieur

  Met een voorliefde voor natuurlijke materialen is de keuze voor een prachtige eiken vloer niet meer dan logisch. De kleur en het materiaal blenden perfect in je interieur waar hout, steen en wol de boventoon voeren. Elementen die de natuur naar binnen halen en jouw voorkeur voor authenticiteit benadrukken, vormen de basis voor je inrichting. Een eiken vloer is dan een onmisbare toevoeging aan een sfeervolle woning.

  En houd je juist van excentrieke accessoires die met opvallende kleurcombinaties en vormen jouw smaak definiëren? In een strak interieur waar ruimte is voor kunst en artificiële materialen voel jij je thuis. Ben je benieuwd of een eiken houten vloer een goede toevoeging is aan deze stijl? Laat je dan verrassen door de bijzondere uitvoeringen in ons assortiment die een perfecte basis zijn voor ieder interieur.

  Houten eiken vloer kopen

  Kies de uitvoering die bij jou past

  Wil je een eiken houten vloer laten leggen, dan heb je bij ons keus uit prachtige uitvoeringen in lichte of donkere tinten. Met de vloer die bij jou past, breng je een warme en sfeervolle uitstraling aan in huis. Selecteer in de zoekfunctie de tint die je beter wilt bekijken en wij tonen jou de eiken vloer waar je naar zoekt.

  Naast de kleur kun je ook nadenken over de bewerking van de eiken vloer. Omdat de eiken vloeren in ons assortiment van echt hout zijn, is iedere plank uniek van stuk. De gerookte of geborstelde behandeling benadrukt de authentieke tekeningen in ieder vloerdeel. Dat maakt onze vloeren tot bijzondere exemplaren die werkelijk iets toevoegen aan jouw interieur. Als je van die rustieke uitstraling houdt, dan willen we je niet onze kasteelvloer onthouden voordat je de knoop doorhakt.

  Eiken vloer kopen? Kom naar Woonboerderij Maja

  Is de keuze voor een nieuwe vloer gevallen op onze eiken houten vloer? Dan wil je die natuurlijk van dichtbij bekijken! Dat kan, want we heten je graag welkom bij ons in de showroom. Daar kun je de eiken vloer niet alleen bekijken, maar je kunt de structuur voelen en het hout ruiken. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom langs bij Woonboerderij Maja. Voor je het weet ligt de nieuwe eiken vloer bij jou in huis.

  Stijladvies

  Woonboerderij Maja kan jou voorzien van deskundig stijladvies. Kom langs in onze winkel of neem contact op.

  De mooiste houten vloeren

  Maja's Eikenhouten vloeren verdienen de mooiste afwerking en het beste onderhoud. Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies.

  Naar onze webshop

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

   Bel nu! Offerte