Lamelparket visgraat

Is de tijd aangebroken om je interieur een grondige metamorfose te geven? Een andere kleur op de muur, meubels die aan vervanging toe zijn en natuurlijk een prachtige vloer die de sfeer in huis bepaalt. Wat dacht je van een lamelparket met visgraatpatroon dat een frisse en speelse karakter heeft?

Lees hieronder wat de voordelen zijn van het lamelparket en kies uit onze unieke uitvoeringen in visgraatpatroon. Zie je jouw favoriet er al tussen staan?

Hieronder een greep uit onze online collectie lamelparketten met visgraatpatroon

Majas-eikenhouten-visgraatvloer-1920x470
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

houten lamelparket visgraat kopen

Het visgraatpatroon, prachtig in iedere woonstijl

Visgraat is een populair patroon dat op de vloeren in veel interieurs is terug te zien. En dat heeft een reden. Het visgraatpatroon heeft een heel frisse en speelse uitstraling en komt in uiteenlopende woonstijlen prachtig tot zijn recht. Van modern tot klassiek en van strak tot doorleefd. Met een visgraat lamelparket maak je hoe dan ook een goede keuze.

Naast de visgraat vind je bij ons ook andere legpatronen die goed aansluiten op de stijl van jouw interieur. Bekijk bijvoorbeeld onze eiken lamelparketten. Met hun recht gelegde patroon zorgen ze voor een mooie rustige basis terwijl ze de ruimtelijkheid in het interieur benadrukken.

De voordelen van het visgraat lamelparket

Het visgraat lamelparket heeft veel voordelen die in een modern en in een ouder huis goed van pas komen. Het lamelparket bestaat uit eiken houten planken die zijn bedekt met een laag berkenhout multiplex. Dat maakt dat de vloer een goed isolerende werking heeft en nauwelijks reageert op temperatuurverschillen en vocht. Ideaal in een jaren 30-woning, maar zeker ook in een nieuwbouwappartement met vloerverwarming.

Vloerverwarming onder lamelparket met visgraat, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze visgraat lamelparketten zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige visgraat lamelparket op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

voordelen visgraat lamelparket
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de visgraat lamelparketten van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe visgraat lamelparket in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Lamelparket met visgraatpatroon? Kom naar Woonboerderij Maja

Is het tijd voor een nieuwe basis in het interieur en heb je je oog laten vallen op onze visgraat lamelparket? Kies de uitvoering die bij jou in de smaak valt en plaats je bestelling. Heb je nog vragen over je bestelling of over de mogelijkheden voor het laten leggen van de visgraatvloer? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het plaatsen van deze sfeervolle vloer. Vind je het lastig om de juiste lamelparket met visgraatpatroon uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!