Bruine houten vloeren

Zoek je naar een bruine houten vloer voor in je interieur, dan is die verkrijgbaar in talloze prachtige tinten. Van licht naar donker en met warme of koelere tinten. De bruine houten vloer creëert een zachte, knusse sfeer in huis. Het is de kleur van de natuur.

Bruin hout heeft een neutrale kleur en is mooi te combineren met andere kleuren. Met de opkomst van meer natuurlijke materialen in onze interieurs is het een logisch gevolg dat de bruine houten vloer in opmars is. En wat een prachtige vloeren hebben wij in het assortiment! Ontdek ze hier.

Hieronder een greep uit onze online collectie bruine houten vloeren

bruine houten vloer woonboederij maja
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 68 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 68 resultaten wordt getoond

xhouten-tapis-vloeren-min vloeren woonboederij maja

Geschikt voor elke woonstijl

Wat voor stijl je ook mooi vindt, er is altijd wel een wel een passende bruine houten vloer te vinden. Bij een industriële sfeer geeft de bruine kleur een stoer, robuust effect. In een strakke en moderne inrichting kan een bruine kleur de woning net die extra warmte geven die je voor ogen had. En bij een klassiek interieur heeft de bruine houten vloer een chique en luxe uitstraling.

Met een bruine houten vloer haal je de natuur in huis en bereik je dat knusse thuisgevoel. Maar in ons assortiment vind je ook prachtige houten vloeren in andere kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een stoere en opvallende zwarte vloer of creëer een fris en ruim interieur met een authentieke witte houten vloer.

Vloerverwarming onder bruine houten vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze bruine houten vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige bruine houten vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Mogelijkheden voor de bruine houten vloer

Al onze houten vloeren, waaronder ook de bruine houten vloerdelen, zijn leverbaar in verschillende breedtes. 18, 22 en 26 cm breed zijn de meest voorkomende afmetingen. Wij leveren het als massief hout en ook als de opgebouwde lamelplank die beiden geschikt zijn voor vloerverwarming. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Op onze werkplaats passen wij hoogwaardige bewerkingstechnieken toe om het doorleefde karakter van de bruine houten vloer te versterken. Door de vloerdelen bijvoorbeeld te trommelen of te schaven komen de houtnerven beter uit wat zorgt voor een authentieke uitstraling. Kasteelvloeren hebben dat unieke karakter en zien wij dan ook vaak in een bruine houten kleur.

vloer-slaapkamer woonboederij maja
Eikenhouten vloeren woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Bruine houten vloer kopen bij Woonboerderij Maja

Wil je een mooie bruine houten vloer als basis voor je interieur? Kom dan eens langs in onze showroom in Drachten. Daar kunnen we je veel laten zien van ons rijke aanbod en helpen we je graag met advies. Na je bestelling kunnen we snel leveren en afhankelijk van je wensen komen onze parketteurs bij je thuis om de vloer te leggen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vind je het lastig om de juiste bruine houten vloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!