Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer waarmee je de basis van je interieur wilt aanpakken? Als je houdt van natuurlijke materialen, dan is de houten vloer een erg mooie keuze. Verkrijgbaar in diverse patronen en uitvoeringen, waardoor je voor je huis in Groningen een houten vloer vindt die perfect past.

Ontdek de prachtige exemplaren in het assortiment van Woonboerderij Maja waar een houten vloer voor jou tussen zit. Je kunt je keuze maken op basis van het legpatroon of van de kleur van het hout. Wij nemen je graag mee in ons aanbod, waar je op je gemak een kijkje kunt nemen

houten vloer groningen eelde
nieuwbouw groningen meerstad

Houten vloeren geschikt op vloerverwarming?

Als je gaat wonen in een nieuwbouwwoning of een bestaand huis dat is voorzien van vloerverwarming, hoeft dat niet meteen te betekenen dat de keuze voor een houten vloer is uitgesloten. Deze is namelijk heel goed te combineren met vloerverwarming. Bovendien voegt de warme uitstraling van de houten vloer veel sfeer toe in je nieuwbouwwoning in Groningen, misschien wel in het steeds prachtiger wordende Meerstad.

De houten vloer moet op de juiste wijze geplaatst worden en voldoen aan het opstookprotocol. Daarnaast is het belangrijk het juiste parket te kiezen. Daarvoor schakel je onze ervaren parketteurs in die hun werk met passie voor je uitvoeren. Aan jou enkel de taak de juiste vloer te kiezen.

Een recht gelegde vloer of een speelse visgraatvloer

Te beginnen bij de legpatronen. Je kunt ervoor kiezen om de houten vloer recht te leggen, zodat de planken één richting op wijzen. De planken die je in de lengte neerlegt, benadrukken de ruimtelijkheid van de kamer. Bovendien is de recht gelegde houten vloer een rustige basis waar vanuit je de rest van je woning inricht.

Je kunt er ook voor kiezen de houten vloer in Groningen in een ander patroon te leggen. Een visgraatvloer of een Hongaarse punt zorgen voor een totaal andere basis die de sfeer in je inrichting bepaalt. Als je een speels of klassieke uitstraling wilt, dan is een houten vloer in een van deze patronen een mooie optie.

houten visgraatvloer groningen
karakter houten vloeren

De kleur en bewerking van je houten vloer

De keuze van je houten vloer in Groningen ligt niet alleen bij het legpatroon. Ook de kleur en bewerking zijn bepalend voor de uitstraling in de ruimte. De houten vloeren zijn uitgevoerd in frisse lichte tinten of in mooie donkere kleuren, die ieder een heel andere sfeer met zich meebrengen. Ga je voor een donkere uitvoering waarmee je die klassieke sfeer benadrukt, of gaat jouw voorkeur uit naar een lichte eikenhouten vloer die rust uitstraalt?

En wil je de vloer laten bewerken om het doorleefde karakter van het hout tot zijn recht te laten komen? Door de planken te branden of te borstelen, worden de authentieke nerven en noesten sterker naar voren gebracht, zodat er van de houten vloer in jouw woning in Groningen geen ander is.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

De houten vloer voor in Groningen koop je bij Woonboerderij Maja

Als een houten vloer hebt gevonden die je in Groningen wilt laten leggen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We heten je graag welkom om de vloer die je hebt gekozen in het echt te komen bekijken. Ook als je twijfelt over een legpatroon of vragen hebt over een van onze houten vloeren, helpen we je graag met het geven van advies over jouw nieuwe houten vloer.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder