fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Groningen

Eikenhouten visgraatvloer

Houten vloeren Groningen: karakteristieke en unieke vloeren! Maja’s vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen. Van een verouderde bruine eiken houten vloer tot een geschraapte houten vloer wat rustig oogt. Daarbij kunnen we de vloer zo donker of licht of robuust maken als je wilt. Bekijk onze (eiken) vloeren alvast online of stap in de auto naar onze sfeervolle showroom in Drachten. 

Online een vloer gezien die je aanspreekt of benieuwd naar de kosten van een houten vloer? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan van uw droomvloer.

Houten vloer 18cm breed

Exclusieve houten vloeren in Groningen

Onze eiken houten vloeren zijn exclusief en divers. In onze Woon-boerderij vind je naast de showvloeren een hele wand vol met showstalen. Van een grijze kasteelvloer tot eiken bruine visgraat. Zo heb je al een heel goed idee van wat er allemaal mogelijk is. Maar Maja gaat verder dan het alleen aanbieden van een vloer. We gaan namelijk echt voor je aan het werk om jouw wensen waar te maken.

Maja voorbereiding - leggen houtenvloer

Voor je aan het werk

In onze werkplaats bewerken we de planken in de stijl die je graag ziet. Zo kunnen we de vloer voor je roken, waardoor de vloerdelen meer diepte krijgen. De nerven worden goed zichtbaar. Of we zorgen voor een robuust, geleefd uiterlijk van jouw houten vloer. Dit door de planken te ‘trommelen’. Lees meer over het bewerken van vloer.

Vloer laten leggen in Groningen door Maja

Wij verzorgen alles voor jou; van het bewerken van de vloer tot het uiteindelijk leggen bij je in Groningen. Er zijn meerdere manieren om houten vloeren te leggen. Bij Maja hebben we een eigen vakkundige vloerleggers die voor iedere woning elke (houten) vloer kunnen plaatsen. Uiterst deskundig en op en top verzorgd.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte