fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Groningen

Houten vloeren GroningenHouten vloeren Groningen: karakteristieke en unieke vloeren! Onze vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen. Van een verouderde bruine eiken houten vloer tot een geschraapte houten vloer wat rustig oogt. Daarbij kunnen we de vloer zo donker of licht of robuust maken als u wilt. Bekijk onze (eiken) vloeren alvast online of stap in de auto naar onze sfeervolle showroom in Drachten. 

Online een vloer gezien die u aanspreekt of benieuwd naar de kosten van een houten vloer? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan van uw droomvloer.

Offerte

Exclusieve houten vloeren in Groningen

Onze eiken houten vloeren zijn exclusief en divers. In onze Woon-boerderij vindt u naast de showvloeren een hele wand vol met showstalen. Van een grijze kasteelvloer tot eiken bruine visgraat. Zo heeft u al een heel goed idee van wat er allemaal mogelijk is. Maar Maja gaat verder dan het alleen aanbieden van een vloer. We gaan namelijk echt voor u aan het werk om uw wensen waar te maken.

Voor u aan het werk

In onze werkplaats bewerken we de planken in de stijl die u graag ziet. Zo kunnen we de vloer voor u roken, waardoor de vloerdelen meer diepte krijgen. De nerven worden goed zichtbaar. Of we zorgen voor een robuust, geleefd uiterlijk van uw houten vloer. Dit door de planken te ‘trommelen’. Lees meer over het bewerken van vloer.

Vloer laten leggen in Groningen door Maja

houten vloer leggen in GroningenWij verzorgen alles voor u; van het bewerken van de vloer tot het uiteindelijk leggen bij u in Groningen. Er zijn meerdere manieren om houten vloeren te leggen. Bij Maja hebben we een eigen vakkundige vloerleggers die voor iedere woning elke (houten) vloer kunnen plaatsen. Uiterst deskundig en op en top verzorgd.

Liever zelf de vloer leggen? Bekijk onze tips

Houten vloeren Groningen

We zijn gevestigd in Drachten, maar hebben door de jaren heen al veel houten vloeren mogen leggen in Groningen. Hieronder een selectie prachtige vloeren die in Groningen liggen.

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?
 Bel nu! Offerte