Houten vloeren Groningen

Houten vloeren GroningenToe aan een nieuwe houten vloer in Groningen? Onze vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen. Van een verouderde bruine eiken houten vloer tot een geschraapte houten vloer wat rustig oogt. Daarbij kunnen we de vloer zo donker of licht of robuust maken als u wilt. Bekijk onze (eiken) vloeren alvast online of bezoek onze sfeervolle woonboerderij in Drachten.

En ziet u hier online al een vloer die u aanspreekt? U kunt ook altijd een gratis staaltje (of een meerdere ervan) aanvragen.

Exclusieve houten vloer

Onze eiken houten vloeren zijn exclusief en divers. In onze knusse woonboerderij vindt u een hele wand vol met houten vloerplanken. Van een grijze kasteelvloer tot eiken bruine visgraat. Zo heeft u al een heel goed idee van wat er allemaal mogelijk is. Maar gaan verder dan het alleen aanbieden van een vloer. We gaan namelijk echt voor u aan het werk om uw wensen waar te maken.

Voor u aan het werk

In onze werkplaats bewerken we namelijk de planken in de stijl die u graag ziet. Zo kunnen we de vloer voor u roken, waardoor de vloerdelen meer diepte krijgen. De nerven worden meer zichtbaar. Of we zorgen voor een robuust, geleefd uiterlijk van uw houten vloer. Dit door de planken te ‘trommelen’. Lees meer over het bewerken van vloer.

Vloer laten leggen in Groningen door Maja

houten vloer leggen in GroningenWij verzorgen alles voor u; van het bewerken van de vloer tot het uiteindelijk leggen bij u in Groningen. Er zijn meerdere manieren om houten vloeren te leggen. Bij Maja hebben we vakkundige vloerleggers in het team die voor iedere woning elke (houten) vloer kunnen plaatsen. Deskundig en op en top verzorgd.

Liever zelf de vloer leggen? Bekijk onze tips.

Actief in Groningen

We zijn gevestigd in Drachten, maar hebben door de jaren heen al veel houten vloeren mogen leggen in Groningen. Onderaan deze pagina een selectie van de recensies.

Trends & inspiratie
Eiken visgraatGebrand geloogd wit naturelgeborsteld naturel geoliedgebrand geloogd wit naturelversailles cassettehongaars punt naturel
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?