Bruine kasteelvloeren

Houd je van een natuurlijke sfeer in je interieur waarin aardse tinten en authentieke materialen de boventoon voeren? In dat geval wijzen we je graag op onze bruine kasteelvloeren. Deze prachtige vloeren hebben die authentieke uitstraling die past in een aangename en rustgevende woning. Ontdek ons assortiment en laat je inspireren door de prachtige bruine houtkleuren.

Hieronder een greep uit onze online collectie bruine kasteelvloeren

xactieheaderkloostervloeren-min
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 53 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 53 resultaten wordt getoond

bruine kasteelvloer kopen

Een warme basis met authentiek eikenhout

Kies je voor een van onze eikenhouten bruine kasteelvloeren, dan leg je een prachtige warme basis in je interieur. De kasteelvloeren kenmerken zich door hun authentieke tekeningen en noesten waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout wordt benadrukt. Onze vloeren zijn uitgevoerd in diverse bruintinten, uiteenlopend van licht naar donker.

Bij Maja passen we bovendien diverse bewerkingstechnieken toe die de authentieke kenmerken en de warme kleuren van de vloer beter tot hun recht laten komen. Onze specialisten roken, schaven of branden de vloeren om de tekeningen in het hout te benadrukken, waardoor iedere vloer uniek is.

Vloerverwarming onder kasteelvloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze kasteelvloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige bruine kasteelvloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

De natuurlijke uitstraling van de bruine kasteelvloer

Gaat je voorkeur uit naar natuurlijke en warme kleuren, dan zullen onze bruine kasteelvloeren bij je in de smaak vallen. Niet alleen komen deze vloeren prachtig tot hun recht in een interieur met landelijke en natuurlijke elementen, ook in een inrichting met uitgesproken en felle kleuren zorgt de bruine houttint voor een stijlvolle basis.

De bruine kasteelvloeren in ons assortiment zijn erg populair vanwege hun warme uitstraling. Ben je ook benieuwd naar onze kasteelvloeren in andere kleuren? Laat je inspireren door onze collectie met kasteelvloeren die variëren van heldere lichte houttinten tot een diepdonkere, zwarte vloer.

bruine kasteelvloeren woonboerderij maja
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe bruine kasteelvloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Bruine kasteelvloer kopen bij Woonboerderij Maja

Ben je weg van de warme natuurlijke tinten van onze bruine kasteelvloeren en zie jij een van deze vloeren graag in jouw interieur? Wij helpen je graag met persoonlijk advies en meer informatie. Zo kom je tot de vloer die perfect in de ruimte van jouw woning thuishoort. Neem vrijblijvend contact met ons op of wees welkom in onze showroom.