PVC vloeren

PVC vloeren met een unieke uitstraling

Met PVC vloeren geef je jouw interieur een unieke uitstraling. De vloeren zijn gemaakt van een zeer duurzame vinylsoort en zijn leverbaar in vele uitvoeringen. PVC is zeer geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik.

Kom gezellig langs in onze showroom in Drachten. Hier staat een enthousiast team voor je klaar dat je deskundig adviseert in het maken van de juiste keuze.

PVC vloeren
Filter

Filter op categorie
Filter op kleur
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Legmethodes met PVC

PVC stroken die verlijmd gelegd worden. De ondergrond dient altijd vlak, droog en schoon te zijn. Vaak wordt de vloer eerst door team Maja geëgaliseerd.
Daarnaast is er ook het click PVC. Deze wordt zwevend gelegd met een speciaal geschikte ondervloer die zorgt voor stabiliteit. Deze is snel en eenvoudig te leggen.

Voordelen van PVC

De unieke voordelen van PVC voor jou op een rijtje:

  • Hoge kras- en slijtvastheid en uitermate indrukbestendig
  • 100 % water en vochtbestendig, zelfs toepasbaar in badkamers
  • Fluisterstil door hoge reductie van het loopgeluid
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Direct te belopen na het plaatsen
  • Geschikt voor vloerverwarming (max. 26°C) en vloerkoeling
  • Brandvertragend en antibacterieel
  • Voorzien van PU coating

Kant en klaar

Onze PVC vloeren zijn kant en klaar afgewerkt en hebben dus weinig onderhoud nodig. Voor het dagelijks onderhoud kun je de vloer vegen en/of stofzuigen.

Doordat een PVC vloer vochtbestendig is, mag deze met een in warm water uitgewrongen doek gedweild worden. Let op mogelijke gladheid na het reinigen van de vloer met vocht. Gebruik het liefst een vetvrije, niet bijtende allesreiniger. 1 keer per jaar dien je de pvc vloer in de polish te zetten.

PVC vloer kopen?

Nieuwsgierig welke pvc vloer het beste in jouw interieur past? Bezoek de showroom van Woonboerderij Maja voor een ruim assortiment PVC vloeren en laat je adviseren welke vloer geschikt is in jouw situatie.