Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
Geschikte ondervloeren voor jouw vloer

Ondervloeren

Je nieuwe vloer is niet compleet zonder een goede ondervloer. Afhankelijk van de soort vloer die je hebt gekocht en de ruimte waar je die wilt leggen, kies je uit een van onze ondervloeren. Om te voorkomen dat opkomend vocht je nieuwe vloer aantast of dat de onderburen geluidshinder ervaren, is een ondervloer van kwaliteit een vereiste.

Maak de aankoop van je nieuwe vloer af met een geschikte ondervloer. We adviseren je graag over de beste ondervloer en onze vakmannen slaan die niet over wanneer ze je vloer komen leggen.

Het effect van de ondervloer

Een vloer kan in de meeste gevallen niet worden gelegd zonder een goede ondervloer. Afhankelijk van de soort vloer bepaal je welke ondervloer je nodig hebt. De belangrijkste redenen om een ondervloer toe te voegen, hebben ermee te maken dat je de vloer beschermt tegen vocht dat omhoogkomt en dat geluiden worden gedempt. Loop je op hakken over de eikenhouten vloer, dan houdt de ondervloer het geluid tegen. Om die reden is een ondervloer verplicht in flatgebouwen. Daarnaast heeft de ondervloer een thermische werking. Heb je een vloerverwarming, dan adviseren wij je over een geschikte ondervloer.

Advies nodig van onze experts?

Baseer je keuze voor de ondervloer onder andere op de vloer die je hebt gekocht en de ruimte waar de vloer terechtkomt. Wij verstrekken je de informatie die je nodig hebt om je keuze te maken. Op die manier weet je zeker dat je de juiste ondervloer koopt en kun je optimaal profiteren van je nieuwe visgraatvloer of pvc vloer die de nieuwe blikvanger in huis wordt.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Ondervloeren bij Woonboerderij Maja

Koop je een nieuwe vloer, vertrek dan niet voordat je een van onze ondervloeren aan je bestelling hebt toegevoegd. De juiste ondervloer zorgt ervoor dat je vloer stevig blijft liggen, vanaf de onderkant niet beschadigd raakt en dat de vloerverwarming optimaal werkt. Kom je er niet uit welke ondervloer geschikt is voor jouw vloer, neem dan contact op met een van onze specialisten. We voorzien je graag van advies zodat je weet welke keuze je moet maken en we heten je van harte welkom in de winkel waar je de ondervloeren kunt bekijken.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder