Massieve houten vloeren

Houd je ervan om in je interieur de juiste sfeer neer te zetten met karakteristieke elementen en natuurlijke materialen? Begin met een goede basis en kies voor een unieke massieve vloer die zorgt voor eenheid en rust in je woning.

Ben je benieuwd naar ons assortiment vol prachtige massieve vloeren? Neem hieronder een kijkje en bepaal welke uitvoering de basis wordt van jouw interieur.

Hieronder een greep uit onze online collectie massieve houten vloeren

Massieve vloer
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 62 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 62 resultaten wordt getoond

houten massieve vloer kopen

De kleur en bewerking die de vloer uniek maken

Massieve vloerplanken zijn uit één stuk hout gezaagd. Diverse houtsoorten lenen zich uitstekend om prachtige vloerdelen van te maken. Bij Woonboerderij Maja werken we voornamelijk met eiken hout, waar prachtige vloeren uit voortkomen. Een karakteristiek en stijlvol materiaal dat in jouw inrichting bijzonder tot zijn recht komt.

Met keuze uit verschillende tinten en bewerkingen kies je bij ons de vloer die bij je past. Wil je een lichte massieve vloer in huis waarmee je een frisse ruimte realiseert? Of gaat je voorkeur uit naar een donkere variant die zorgt voor een warme en knusse sfeer in huis? Aanvullend op de kleur zorgt de bewerking die we op de vloer toepassen voor die unieke uitstraling die je zoekt. Wat dacht je van een gerookte vloer die een doorleefd karakter krijgt?

Een sterk en duurzaam materiaal

Met een breedte van 18 tot 22 cm en een dikte van 21 mm worden de vloerplanken uit het massieve stuk hout gezaagd. Hoe breder de plank, des te meer die reageert op temperatuurverschillen en vocht. Het is een natuurlijk materiaal, dus die gaat werken. Om die reden is deze vloer niet geschikt op een vloerverwarming.

Wel is de massieve vloer duurzaam en kun je er langdurig van genieten. Het sterke materiaal en de hoge kwaliteit waarmee we de vloer onderhouden, maken dat de vloer jaren goed blijft en dat je er niet op uitgekeken raakt.

Massieve houten vloeren woonboerderij maja
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Massieve vloer kopen bij Woonboerderij Maja

Wil je een ruimte creëren die sfeer en warmte ademt? De massieve vloer is een mooie basis om dit te realiseren. Maak een keuze uit onze unieke uitvoeringen met diverse tinten en bewerkingen. Neem vervolgens contact met ons op wanneer je vragen hebt over het bestellen of laten leggen van de vloer waar jij je oog op hebt laten vallen. Vind je het lastig om de juiste massieve vloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!