Bruine lamelparketten

De warme kleur van natuurlijk hout zorgt voor een aangename sfeer in huis. Het materiaal brengt de ruimte tot leven en de houttinten creëren een knus en gezellig effect. Zie jij graag hout en andere natuurlijke materialen terug in jouw interieur? Begin dan bij de basis met een authentieke bruin lamelparket.

Hieronder een greep uit onze online collectie bruine lamelparketten

Bruine lamelparketten
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 53 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 53 resultaten wordt getoond

bruin lamelparket kopen

Warme uitstraling van de bruine vloer

Kies je voor een van onze eikenhouten bruine kasteelvloeren, dan leg je een prachtige warme basis in je interieur. De kasteelvloeren kenmerken zich door hun authentieke tekeningen en noesten waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout wordt benadrukt. Onze vloeren zijn uitgevoerd in diverse bruintinten, uiteenlopend van licht naar donker.

Bij Maja passen we bovendien diverse bewerkingstechnieken toe die de authentieke kenmerken en de warme kleuren van de vloer beter tot hun recht laten komen. Onze specialisten roken, schaven of branden de vloeren om de tekeningen in het hout te benadrukken, waardoor iedere vloer uniek is.

Vloerverwarming onder lamelparket, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze lamelparketten zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige bruin lamelparket op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Het bruine lamelparket voor een rustgevend interieur

Ben je op zoek naar een vloer met warme houttinten die met zijn rechte planken zorgt voor een rustig en sfeervol geheel? Een bruin lamelparket is hier zeer geschikt voor. Niet alleen vanwege de natuurlijke bruine kleuren, maar ook vanwege het optisch effect van de planken. Door de planken in één richting te leggen, ontstaat een rustig patroon dat eveneens de lengte in de ruimte benadrukt.

Onze bruine lamelparketten zijn verkrijgbaar in prachtige vloeren met een recht patroon. Kies je liever voor een visgraatvloer, bekijk dan zeker ook onze visgraat lamelparketten. Anders dan de recht gelegde patroon heeft het zigzagpatroon van deze vloer een speels effect in de ruimte.

bruine lamelparketten woonboerderij maja
legservice woonboerderij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe bruine lamelparket in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Bruin lamelparket kopen bij Woonboerderij Maja

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer die bestaat uit natuurlijke materialen en warme houtkleuren? Bekijk onze prachtige bruine lamelparketten die zich kenmerken om de authentieke uitstraling. Je kunt onze collectie zowel online als in het echt bekijken. Voor het laatste ben je welkom in onze showroom. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat je de vloer vindt die thuishoort in jouw interieur.