fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3
Plinten maken een vloer af

Plinten

Maja's parketteur | plinten plaatsen

Plinten kopen bij Maja

Heb je een mooie vloer besteld en zie je al voor hoe die de prachtige basis vormt in de ruimte? Dan zie je vast ook voor je hoe de nieuwe vloer omlijst wordt door plinten. De nieuwe vloer is immers niet compleet zonder stijlvolle plinten. Niet alleen ter bescherming van de vloer en de muren, maar ook als methode om de vloer mooi af te werken.

Met de keuze voor plinten kun je bij Woonboerderij Maja alle kanten op. Bepaal de stijl die je in de ruimte terug wilt laten komen en kies de plinten die passen bij jouw nieuwe vloer.

Team Maja houten vloer Groningen laten leggen

Een breed assortiment aan prachtige plinten

We hebben een breed assortiment aan plinten die de nieuwe vloer in je interieur afmaken. Wordt de eiken houten vloer de nieuwe blikvanger in de woonkamer of ga je voor een strakke pvc vloer? De plint die je daarbij kiest, vormt de verbinding tussen de vloer en de muur. De juiste keuze is dus bepalend voor het complete plaatje.

We hebben prachtige plinten in diverse hoogten en dikten, waarin je de keuze kunt maken tussen een opstaande of een liggende rand. Voor een rustig geheel koop je bijvoorbeeld een plint die met zijn kleur aansluit op de houttint van de vloer. Of ga voor een stijlvolle zwarte plint die samenkomt met de donkere kleuren van de kozijnen?

Maja's plinten

De plint die voor een verrassend effect zorgt

De keuze voor een van onze plinten kan voor een verrassend effect zorgen. Door de veelzijdigheid van ons aanbod kan de vloer die je bij ons hebt gekocht een andere uitstraling krijgen. Kom je er nu niet uit welke plint het mooist past bij jouw visgraatvloer of laminaat vloer? Neem dan eens een kijkje in onze winkel en laat je adviseren over het combineren van de vloer met een van onze plinten.

Plinten kopen bij Woonboerderij Maja

Het maken van een keuze uit een van de plinten bij Woonboerderij Maja is al haast net zo’n opgave als de keuze voor de vloer zelf. Hoewel het een leuke zoektocht is geweest met een mooi resultaat, heeft het even moeten duren voordat je de knoop kon doorhakken. Wacht daarom niet langer voordat je onze hulp inschakelt. We kunnen je precies vertellen wat het effect is van een opstaande of liggende plint en welke kleur bij jouw vloer en in het interieur past. Geef je wensen aan ons door, dan maken we samen je nieuwe vloer compleet met een mooie plint die daar naadloos bij past.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte