Laminaatvloeren

Verrassend assortiment kliklaminaat vloeren

De keuze in kliklaminaat is enorm. Het kernassortiment is opgebouwd uit een speciale selectie laminaatsoorten die moeilijk van plankenvloeren zijn te onderscheiden. En dankzij het kliksysteem zijn ze eenvoudig zelf te leggen.

Bijzonder zijn de soorten die extra groot, extra breed en extra dik zijn. De laminaatsoorten hebben door een speciale toplaag de uitstraling van een geoliede en zeer natuurlijke houten vloer. Daarnaast hebben zij een waterafstotende beschermlaag.

Laminaatvloeren
Filter

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Kwaliteitsmerken laminaat

Woonboerderij Maja heeft o.a. de volgende merken in het assortiment:

  • Meister
  • Floer
  • Beautifloor

Voordeliger dan de bouwmarkt en vele malen beter!

Wij hebben ook een actielaminaat in ons assortiment, welke kwalitatief beter is als laminaten in de bouwmarkt. Voor een zeer scherpe prijs. Deze laminaat wordt veelal boven in de slaapkamers gelegd waar iets minder intensief geleefd wordt.

Weinig onderhoud aan kliklaminaat

Met een laminaatvloer in jouw woning heb je praktisch geen onderhoud. Er zit een sterke coating op de vloerdelen. Dagelijks vegen/stofzuigen en wekelijks de dweil erover is voldoende. Je hoeft de vloer niet opnieuw te behandelen met een zeep, olie of iets dergelijks.

Advies?

Advies nodig over de juiste keuze kliklaminaat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of vraag hier vrijblijvend jouw offerte aan.