Zwarte kasteelvloeren

Zwarte elementen in je interieur hebben een klassieke en stoere uitstraling. Misschien vind je het spannend om te kiezen voor een diepdonkere kleur op de vloer of muren, maar het resultaat pakt heel erg goed uit. Ontdek hoe de zwarte kasteelvloeren in ons assortiment een prachtig effect hebben op de sfeer in je interieur.

Hieronder een greep uit onze online collectie zwarte kasteelvloeren

xactieheaderkloostervloeren-min
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten

zwarte vloer sfeervol in huis

Durf jij te gaan voor een zwarte vloer?

Wil je een donkere vloer die zorgt voor een knusse en sfeervolle basis in je interieur? Als je het aandurft om voor zwart te gaan, raden we je graag aan dit te doen. Bekijk onze zwarte kasteelvloeren die op een prachtige manier in het interieur opgaan. De diverse uitvoeringen in ons assortiment brengen de ruimte tot leven. Dat is niet alleen vanwege de diepdonkere kleur, maar ook de authentieke tekeningen in het eikenhout zorgen voor het levendig karakter van de vloer.

We zijn trots op de prachtige zwarte kasteelvloeren die enorm veel sfeer en warmte toevoegen. We zijn ook trots op de bewerkingstechnieken die we toepassen op het materiaal. Doordat onze specialisten de vloerdelen bijvoorbeeld roken of branden, worden de authentieke kenmerken van het de houten vloer benadrukt. Het effect is geweldig en maakt van jouw vloer een unieke vloer.

Vloerverwarming onder zwarte kasteelvloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze kasteelvloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige zwarte kasteelvloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Het effect van een zwarte kasteelvloer

Kies je voor een van onze zwarte kasteelvloeren? Dan kies je niet alleen voor een stoere en gewaagde uitvoering, maar ook voor een toegankelijke vloer. De houten vloer komt namelijk prachtig tot zijn recht in uiteenlopende woonstijlen. Heb je een voorliefde voor een klassiek interieur, dan draagt de zwarte vloer bij aan een statig geheel vol sfeer. Liever een modern-industriële woning? Beeld je dan in hoe het prachtige zwarte hout de ruimte afmaakt. Ook in een kleurrijke of lichte inrichting dient deze donkere vloer als unieke basis.

Ons assortiment bestaat uit authentieke zwarte kasteelvloeren die op een bijzondere manier de ruimte in een woning verrijken. Ben je benieuwd naar andere tinten, laat je dan inspireren door onze lichte kasteelvloeren. Ook deze prachtige uitvoeringen brengen je interieur op een unieke manier tot leven en zorgen voor een ruimtelijk effect.

zwarte kasteelvloer kopen
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe zwarte kasteelvloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Zwarte kasteelvloer kopen bij Woonboerderij Maja

Een stoere zwarte vloer in je interieur, daar raak je niet op uitgekeken. Wij zijn weg van de diepdonkere kleur die deze houten vloer heeft en wijzen je graag op de mogelijkheden voor in jouw woning. Durf jij te gaan voor een van onze prachtige zwarte kasteelvloeren die van je woonkamer een statige en stijlvolle ruimte maken? Vraag meteen een offerte aan of kom langs in onze showroom om de vloeren van dichtbij te bekijken. Wil je meer informatie over deze of een van onze andere vloeren? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je persoonlijk adviseren.