fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2
Complete woninginrichting door Maja

Woninginrichting

complete woninginrichting

Waarom een complete woninginrichting?

Een frisse wind door het interieur die ervoor zorgt dat je echt thuiskomt? Neem je woning eens onder de loep en bepaal welke elementen aan vervanging toe zijn. De bank die zijn beste tijd heeft gehad of het gordijn dat slijtplekken begint te vertonen mogen plaatsmaken voor een nieuw meubelstuk en raambekleding.

Voor de complete woninginrichting ga je naar Woonboerderij Maja. We hebben een prachtig assortiment aan vloeren, raambekleding en meubilair waarmee je tot een stijlvol en aangenaam interieur komt.

vloeren woninginrichting

Onze prachtige vloeren

De vloer is de basis van jouw woning en die wil je goed neerzetten. Met de vloeren in ons assortiment weet je van de ruimte een sfeervol geheel te maken. We zijn gespecialiseerd in houten vloeren, waarin je een grote variatie aan legpatronen, houttinten en bewerkingen terugvindt. Of je voorkeur nu uitgaat naar een speelse visgraatvloer of een klassieke eiken houten vloer, wij hebben de uitvoering die je zoekt.

Daarnaast verkopen we hoogwaardige pvc vloeren en laminaat vloeren waarmee je een moderne en eigentijdse uitstraling creëert in je woning. Ontdek bij ons de voordelen van deze vloeren en bepaal wat de basis wordt van jouw woninginrichting.

raambekleding woninginrichting

Raambekleding van hoge kwaliteit

De keuze voor de raambekleding is erg bepalend voor de sfeer in de ruimte. Niet alleen zorgen de kleuren en materialen voor een smaakvolle uitstraling en een warm geheel. Door de raambekleding kun je spelen met het licht dat van buiten komt. Wat dacht je van een vitrage en inbetweens die het licht subtiel naar binnen laten of het lijnenspel van de shutters dat door het zonlicht wordt versterkt.

Een goede raambekleding is bovendien belangrijk voor de regulering van de kamertemperatuur en voor de akoestiek. Laat je door ons informeren over de raambekleding die bepalend is voor de woninginrichting.

Woninginrichting - Woonboerderij Maja

Meubels op maat

Je woninginrichting is compleet met de prachtige meubels van Woonboerderij Maja. We hebben unieke tafels en stoelen waarmee je de eethoek sfeervol inricht. Bekijk onze houten tafels en moderne stoelen en kies voor de meubels die bij jou in de smaak vallen. Is de tafel te klein voor het hele gezin, dan maken wij het meubelstuk voor jou op maat. We nodigen je graag uit in onze showroom waar je de unieke meubels stuk voor stuk van dichtbij kunt zien.

Complete woninginrichting door Maja

Voor de inrichting van je interieur hoef je niet verder te zoeken. Bij Woonboerderij Maja ben je aan het juiste adres. We hebben een rijk assortiment waarmee je de complete woninginrichting realiseert en we verkopen vloeren, raambekleding en meubels die bij jouw stijl passen. Kom bij ons langs om de prachtige producten in het echt te zien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak en laat je inspireren door ons unieke assortiment.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte