Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Vitrages & Inbetweens

Ben je op zoek naar andere raambekleding waarmee je jouw interieur een totale opfrisbeurt geeft? Of is een verhuizing of verbouwing de aanleiding om voor nieuwe raambekleding te gaan? Bekijk de ruime collectie vitrages en inbetweens van Woonboerderij Maja. Dé perfecte keuze voor als je op zoek bent naar een subtiele en elegante afwerking voor je interieur. 

In ons veelzijdige assortiment vind je prachtige vitrages en inbetweens waarmee je een basis creëert voor een sfeervol interieur. Bekijk de verschillende stoffen en patronen in ons aanbod waaruit je kunt kiezen. Hieronder lichten we toe wat de verschillen zijn tussen deze twee stijlen. 

Woonboerderij Maja | inbetweens en vitrages | Houten visgraatvloer
Maja Drachten | Inbetweens | houten visgraatvloer

Vitrages en inbetweens

Je hebt er misschien al veel over gehoord tijdens je zoektocht naar  raambekleding, maar wat zijn vitrages en inbetweens? Beide zijn lichte en luchtige raambekledingsopties die je interieur subtiel verfraaien en tegelijkertijd zorgen voor privacy en zachte lichtinval.

Hoewel ze vergelijkbaar zijn in functie, hebben ze wel subtiele verschillen in stijl en textuur. Beide kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om je interieur te verfraaien. Vitrages worden vaak gecombineerd ingezet met zwaardere raambekleding waar inbetweens heel goed alleen het gewenste effect leveren. 

Vitrages

Vitrages worden ook wel voile gordijnen genoemd. Ze kenmerken zich door de fijne, transparante stof en worden gebruikt om een elegante en licht uitstraling aan een ruimte te geven. Vitrages zijn daardoor perfect voor het verzachten van direct zonlicht en creëren vitrages een sfeer van luchtigheid en openheid met de juiste privacy. Vitrages worden gemaakt van dunne stoffen, denk hierbij aan voile, organza of chiffon. Vitrages worden meestal gebruikt in combinatie met andere raambekleding zoals gordijnen of blinds.

Inbetweens

De naam zegt het al, er tussen in. Inbetweens zijn dichter dan vitrages maar lichter dan de traditionele overgordijnen. Hierdoor vormen inbetweens een perfecte ‘tussenoplossing’ tussen het laten binnenkomen van natuurlijk licht en het behouden van privacy. De stof van inbetweens is iets dikker dan die van de vitrages, bijvoorbeeld linnen of katoen, waardoor deze meer structuur en een subtiele textuur hebben. Inbetweens zijn ideaal voor ruimtes waar privacy gewenst is maar waar een zachte, diffuse lichtinval wordt gewaardeerd.

Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden in ons assortiment en welk effect ze hebben op jouw ruimte? Laat je dan vrijblijvend door ons adviseren.

Maja Drachten | Inbetween in combinatie met Visgraatvloer

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Op zoek naar vitrages & inbetweens? Bezoek Woonboerderij Maja

Of je nu op zoek bent naar een subtiele afwerking van je ramen of een manier om natuurlijk licht binnen te laten terwijl je toch wat privacy behoudt, vitrages en inbetweens bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en verfijning voor iedere woning. Ontdek onze collectie en geef jouw interieur de finishing touch die het verdient! Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden. Voel je bovendien welkom in onze showroom waar een ruimte collectie raambekleding voor jou klaar hangt.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder