Lichte visgraatvloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer van authentiek eikenhout die je interieur tot leven brengt? In dat geval laten we je graag onze collectie met lichte visgraatvloeren zien. Deze prachtige vloeren met een speels zigzagpatroon en een natuurlijke uitstraling komen goed tot hun recht in iedere woonstijl. Ontdek ons assortiment hier en laat je inspireren.

Hieronder een greep uit onze online collectie lichte visgraatvloeren

houten visgraatvloer
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

lichte visgraat vloer kopen

Visgraat in prachtig licht hout

De combinatie van licht hout en het visgraatpatroon is wat ons betreft een favoriet. De lichte kleuren van de vloer hebben een ruimtelijk effect die een kamer groter doet lijken. Omdat het hier gaat om echt eikenhout, wordt iedere vloerplank gekenmerkt door tekeningen en noesten. Deze authentieke kenmerken brengen de ruimte tot leven en maken iedere lichte visgraatvloer uniek.

Dat geldt overigens ook voor de donkere visgraatvloeren in ons assortiment. Net als de lichte uitvoeringen zijn deze van echt eikenhout en je ziet de authentieke tekeningen en noesten erin terug. Het verschil is de donkere kleur van het hout die zorgt voor een knus en sfeervol effect in de ruimte.

Vloerverwarming onder visgraat vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze visgraatvloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige lichtevisgraat vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Unieke kenmerken versterken

We hebben al even benoemd dat onze lichte visgraatvloeren gekenmerkt worden door de prachtige tekeningen en noesten die ieder vloerdeel uniek maken. Wat ons betreft brengt de uitstraling ervan zoveel meer sfeer en leven in de ruimte.

Ben jij weg van die authentieke uitstraling van een echte eikenhouten visgraatvloer? Dan wijzen we je graag op de mogelijkheid die we bieden om de vloer te laten bewerken. Hiervoor passen onze vakmannen diverse professionele technieken toe. Waar het hout van zichzelf al prachtig is, komen de unieke tekeningen na het bewerken nog beter uit de verf.

kenmerken lichte visgraatvloeren
legservice woonboerderij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe lichte visgraat vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Lichte visgraat vloer kopen bij Woonboerderij Maja

Wil je een visgraatvloer van licht eikenhout die de basis wordt van je interieur? Waar de lichte kleur voor openheid en ruimtelijkheid zorgt, creëert het visgraatpatroon een speels effect in de ruimte. Het resultaat is een prachtige vloer die bovendien uniek is dankzij de tekeningen en noesten . Heb je een voorkeur voor een van onze lichte visgraatvloeren of wil je de verschillende uitvoeringen van dichtbij bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom. Vragen over de vloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.