Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
Ambacht met een persoonlijk karakter

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Over ons

Over Woonboerderij Maja

Woonboerderij Maja werkt met sfeervolle materialen en heeft een eigen karakteristieke uitstraling. Wij werken op een ambachtelijke manier met een geheel eigen stijl. Daarbij werken we veel samen met onze stylist Esther Bolt.

De mooiste vloeren van Nederland

Wanneer je zoekende bent op het gebied van vloeren ben je bij Woonboerderij Maja op het juiste adres. Team Maja is gespecialiseerd in het adviseren en het leggen van houten vloeren. Bezoek onze showroom voor een persoonlijk en gedegen advies.

Team Maja
woonboerderij maja showroom drachten

Meubels op maat

Bij Maja is het mogelijk jouw meubel zo aan te passen dat het aan al jouw wensen voldoet. Wij hebben in onze showroom prachtige meubelen staan van hoogwaardige kwaliteit. In de werkplaats op het terrein van onze Woonboerderij worden de houten vloeren en de houten meubelen behandeld in iedere gewenste kleur.

Raambekleding

Ook voor jouw raambekleding kun je bij ons terecht. Je kunt op deze manier de materialen en de kleuren perfect op elkaar afstemmen en heeft maar 1 aanspreekpunt om alles te regelen.

Persoonlijke service

Maja werkt op een nuchtere Friese manier, wij leveren alleen met een goed gevoel. In de woonboerderij sta jij centraal en wordt er ruim de tijd genomen om de juiste keuzes te maken. Maja is al sinds 1994 jouw specialist op het gebied van houten vloeren en kan jou met deze jarenlange ervaring op vrijwel alle gebieden van dienst zijn. Plan vooral een bezoek aan onze showroom en profiteer van deze persoonlijke service.