Ambacht met persoonlijke karakter

Over ons

Woonboerderij Maja Drachten, Friesland

WTeam Maja Drachtenoonboerderij Maja werkt met sfeervolle materialen en heeft een eigen karakteristieke uitstraling. Wij werken op een ambachtelijke manier met een geheel eigen stijl. Daarbij werken we samen met onze stylist Esther Bolt.

De mooiste vloeren van Nederland

Wanneer u zoekende bent op het gebied van vloeren bent u bij Woonboerderij Maja op het juiste adres. Team Maja is gespecialiseerd in het adviseren en het leggen van harde vloeren. Bezoek onze showroom voor een gedegen advies.

over-onsMaatwerk in meubels

Bij Maja is het mogelijk uw meubel zo aan te passen dat het aan al uw wensen voldoet. Wij hebben in onze showroom prachtige meubelen staan van goede kwaliteit. In de werkplaats op het terrein van onze Woonboerderij worden de houten vloeren en de houten meubelen behandeld in iedere gewenste kleur.

Raambekleding

Ook voor uw raambekleding kunt u bij ons terecht. U kunt op deze manier de materialen en de kleuren perfect op elkaar afstemmen en heeft maar 1 aanspreekpunt om alles te regelen.

Persoonlijke service

Maja werkt op een nuchtere Friese manier, wij leveren alleen met een goed gevoel. In de woonboerderij staat u centraal en wordt er ruim de tijd genomen om de juiste keuzes te maken. Maja is al sinds 1994 uw specialist op het gebied van houten vloeren en kan u met deze jarenlange ervaring op vrijwel alle gebieden van dienst zijn. Plan vooral een bezoek aan onze showroom en profiteer van deze persoonlijke service.

Trends & inspiratie
Eiken visgraatGebrand geloogd wit naturelgeborsteld naturel geoliedgebrand geloogd wit naturelversailles cassettehongaars punt naturel
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?