Eikenhouten vloeren

Zoek jij een nieuwe vloer die naadloos bij jouw interieur past? Als je stijl gekenmerkt wordt door landelijke elementen en zachte kleuren, dan is een van de eikenhouten vloeren van Woonboerderij Maja een perfecte keus. Maar ook een modern interieur met minimalistische kenmerken en contrasterende kleuren maak je sfeervol met een prachtige houten eiken vloer als basis.

Ontdek ons aanbod waar je de eikenhouten vloer vindt die tot zijn recht komt in jouw woning. Bekijk daarnaast ook onze andere vloeren, waaronder de visgraatvloer die met zijn patroon een speels effect creëert in huis.

Hieronder een greep uit onze online collectie eikenhouten vloeren

Eikenhouten vloer kopen
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 82 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 82 resultaten wordt getoond

eikenhouten vloer kopen

Authentieke eikenhouten vloeren die passen in ieder interieur

Met een voorliefde voor natuurlijke materialen is de keuze voor een prachtige eikenhouten vloer niet meer dan logisch. De kleur en het materiaal blenden perfect in je interieur waar hout, steen en wol de boventoon voeren. Elementen die de natuur naar binnen halen en jouw voorkeur voor authenticiteit benadrukken, vormen de basis voor je inrichting. Een eikenhouten vloer is dan een onmisbare toevoeging aan een sfeervolle woning.

En houd je juist van excentrieke accessoires die met opvallende kleurcombinaties en vormen jouw smaak definiëren? In een strak interieur waar ruimte is voor kunst en artificiële materialen voel jij je thuis. Ben je benieuwd of een houten eiken vloer een goede toevoeging is aan deze stijl? Laat je dan verrassen door de bijzondere uitvoeringen in ons assortiment die een perfecte basis zijn voor ieder interieur.

Vloerverwarming onder eikenhouten vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze eikenhouten vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige eikenhouten vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Kies de uitvoering die bij jou past

Wil je een eikenhouten vloer laten leggen, dan heb je bij ons keus uit prachtige uitvoeringen in lichte of donkere tinten. Met de vloer die bij jou past, breng je een warme en sfeervolle uitstraling aan in huis. Selecteer in de zoekfunctie de tint die je beter wilt bekijken en wij tonen jou de houten eiken vloer waar je naar zoekt.

Naast de kleur kun je ook nadenken over de bewerking van de eikenhouten vloer. Omdat de eiken vloeren in ons assortiment van echt hout zijn, is iedere plank uniek van stuk. De gerookte of geborstelde behandeling benadrukt de authentieke tekeningen in ieder vloerdeel. Dat maakt onze vloeren tot bijzondere exemplaren die werkelijk iets toevoegen aan jouw interieur. Als je van die rustieke uitstraling houdt, dan willen we je niet onze kasteelvloer onthouden voordat je de knoop doorhakt.

eiken houten vloeren woonboederij maja
Legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de eikenhouten vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe eikenhouten vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Eikenhouten vloer kopen? Kom naar Woonboerderij Maja

Is de keuze voor een nieuwe vloer gevallen op onze eikenhouten vloer? Dan wil je die natuurlijk van dichtbij bekijken! Dat kan, want we heten je graag welkom bij ons in de showroom. Daar kun je de eikenhouten vloer niet alleen bekijken, maar je kunt de structuur voelen en het hout ruiken. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom langs bij Woonboerderij Maja. Voor je het weet ligt de nieuwe eiken vloer bij jou in huis. Vind je het lastig om de juiste eikenhouten vloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!