Grijze eiken vloeren

Wil jij een nieuwe vloer in huis die bijdraagt aan een sfeervol interieur? Wat dacht je van een prachtige grijze eiken vloer? Dankzij het authentieke karakter en het natuurlijke materiaal zorgt deze vloer voor warmte in jouw woning.

Ontdek de unieke uitvoeringen in ons assortiment en kies de grijze eiken vloer die je interieur tot een aangenaam thuis maakt. En heb je vragen over het aanbod en de mogelijkheden? Schroom niet om ons ernaar te vragen.

Hieronder een greep uit onze online collectie grijze eiken vloeren

Eiken-vloer-grijs
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 29 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 29 resultaten wordt getoond

Grijs eiken vloer kopen

De uitstraling van onze grijze eiken vloeren

Met een grijze eiken vloer in huis creëer je een unieke en warme sfeer. Het doet huiselijk aan en je voelt je dan ook meteen thuis. In de eerste plaats omdat je de grijze vloer perfect kunt combineren met witte of zwarte meubels, maar juist ook met allerlei kleuren. Dat maakt de vloer erg toegankelijk in ieder interieur.

Een grijze vloer kan door combinaties met andere tinten alle kleuren aannemen. Grijs met een bruine gloed heeft een totaal ander effect dan de combinatie grijs en blauw. Daardoor kan je met de vloer een warme of juist frisse uitstraling creëren. Kies in ons aanbod voor een donker- of lichtgrijze vloer die jouw voorkeur heeft en die ervoor zorgt dat je woning meer diepte krijgt. De vloer past perfect bij iedere woonstijl. Van een industriële inrichting tot een interieur dat zich laat kenmerken door vintage en retro, de grijze eiken vloer is een prachtige en neutrale basis. Maak bijvoorbeeld een statement met een massief eiken vloer of speel met de mogelijkheden van een eiken visgraatvloer met grijs als neutrale basiskleur.

Onze mogelijkheden voor jouw nieuwe vloer

Gaat jouw voorkeur uit naar een unieke grijze eiken vloer? Creëer daarmee een warme en rustige basis van jouw interieur. We bieden bovendien de mogelijkheid de vloer te laten bewerken. Door te vloer bijvoorbeeld te roken of de borstelen komt het karakteristieke uiterlijk nog beter tot zijn recht.

In ons aanbod vind je naast de grijze eiken vloeren nog andere kleuren. Van diepzwart tot fris wit en allerlei natuurlijke kleuren ertussenin. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat, wij hebben de uitvoering die jij zoekt.

Vloerverwarming onder grijze eiken vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze grijze eiken vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige grijze eiken vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

grijze eiken vloer bewerkt
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de grijze eiken vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe grijze eiken vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Grijze eiken vloer kopen bij Woonboerderij Maja

Kies voor een neutrale en rustige basis in huis met onze grijze eiken vloer. Met unieke bewerkingsmogelijkheden en in diverse legpatronen vind je bij ons de vloer die je zoekt. Zie je een vloer die je graag in huis wilt hebben? Plaats vrijblijvend een offerte of neem contact met ons op. Ook als je nog vragen hebben staan we graag voor je klaar met persoonlijk en vakkundig advies. Vind je het lastig om de juiste grijze eiken vloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!