Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Leeuwarden

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer waarmee je jouw interieur een opfrisbeurt geeft? Of is een verhuizing of verbouwing de aanleiding om een nieuwe vloer in huis te leggen? Wanneer je houdt van authentieke en natuurlijke elementen, ga dan voor een prachtige houten vloer voor in je woning in Leeuwarden.

In ons veelzijdige assortiment vind je prachtige houten vloeren waarmee je een basis creëert voor een sfeervol interieur. Bekijk de verschillende patronen en bewerkingen in ons aanbod waaruit je de houten vloer kiest voor in Leeuwarden.

houten vloeren leeuwarden kopen
houten vloer op vloerverwarming

Houten vloer combineren met vloerverwarming

Heb je vloerverwarming in je huis, dan wil je zeker weten dat je nieuwe vloer daar goed op reageert. We stellen je graag gerust in de vragen die je hier over hebt. Met onze jarenlange ervaringen hebben we veelvuldig gezien dat het geen probleem is om de houten vloer op vloerverwarming te leggen. Dit moet wel gebeuren volgens het juiste opstookprotocol en de vloer moet correct geplaatst worden. Gelukkig staan onze parketteurs voor je klaar om de houten vloer in Leeuwarden te komen leggen. Al ruim 25 jaar doen zij dit met alle liefde en ze hebben al honderden vloeren in nieuwbouwwoningen gelegd en met vloerverwarmingen gecombineerd.

Het legpatroon dat het ruimtelijk effect bepaalt

Voor de houten vloer die je in Leeuwarden wilt laten leggen, zijn er een aantal factoren waarop je je keuze baseert. In de eerste plaats het patroon van de vloer. Dit is heel bepalend voor het ruimtelijk effect dat in het interieur ontstaat. Een recht gelegd patroon benadrukt de lengte van de kamer. Kies je daarentegen voor een houten visgraatvloer, dan wordt de lengte optisch onderbroken door een speels en levendig patroon.

Bedenk welk effect je in het interieur wilt bereiken voordat je de houten vloer voor in Leeuwarden kiest. Heb je vragen over de verschillende legpatronen in ons assortiment en welk effect ze hebben op de ruimte? Laat je dan vrijblijvend door ons adviseren.

eiken visgraat vloer kopen
gerookte witte houten vloer leeuwarden

Bewerking van jouw houten vloer in Leeuwarden

Naast het legpatroon zijn ook de kleur en bewerking van de houten vloer factoren die je helpen in het maken van de keuze. Afhankelijk van de inrichting van de ruimte en de stijl die bij je past, vind je in ons aanbod prachtige vloeren in verschillende tinten. Van lichte tot donkere houten vloeren met daartussen bijzondere bruine en grijze uitvoeringen. Zelfs een diepzwarte vloer met een klassieke uitstraling behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Door de houten vloer vervolgens vakkundig te bewerken, krijgen de kleuren en authentieke details van het hout meer nadruk. We passen hoogwaardige bewerkingstechnieken toe waarmee het doorleefde karakter van de houten vloer perfect tot zijn recht komt. De houten vloer die jij in Leeuwarden wilt laten leggen, heeft door het legpatroon, de kleurkeuze en de bewerking een unieke uitstraling die het interieur echt tot leven brengt.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloer in Leeuwarden? Kom naar Woonboerderij Maja

Je keuze voor een houten vloer in Leeuwarden begint bij Woonboerderij Maja. Hier vind je houten vloeren die een prachtige basis vormen in jouw interieur. Welk legpatroon en houtkleur zie je graag terug in je woning? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden en voel je bovendien welkom in onze showroom waar de houten vloeren in het echt kan zien.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder