Grijze visgraatvloeren

Ben je tijdens een verbouwing of na een verhuizing op zoek naar een nieuwe vloer? De vloer is erg bepalend voor de sfeer in de ruimte. Gaat je voorkeur uit naar rustige kleuren en natuurlijke materialen, dan willen we je onze grijze visgraatvloeren zeker niet onthouden. Bekijk hier ons assortiment en laat je inspireren door de prachtige grijstinten van deze vloeren.

Hieronder een greep uit onze online collectie grijze visgraatvloeren

houten visgraatvloer
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten

Neutrale kleuren en een speels effect

Een vloer van echt eikenhout met een speels patroon en rustige houttinten, is dat de richting waar je in zoekt? Bekijk dan onze grijze visgraatvloeren die het gewenste effect in de ruimte creëren. De grijze kleur heeft een rustige uitstraling, terwijl het zigzagpatroon van de vloer tegelijk de ruimte tot leven brengt. Prachtig in combinatie met lichte elementen, met een donkere inrichting of juist met een palet aan sprekende kleuren.

Ben je ook benieuwd naar onze vloeren in andere stijlvolle kleuren? We wijzen je graag op de visgraatvloeren die zijn uitgevoerd in houttinten uiteenlopend van prachtig wit tot gedurfd zwart. Ook deze vloeren hebben een bijzonder uitwerking op de sfeer die je wilt creëren.

Vloerverwarming onder visgraat vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze visgraatvloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige grijze visgraat vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

De authenticiteit van de grijze visgraat vloer

Bij Woonboerderij Maja zijn we erg te spreken over de grijze visgraatvloeren in ons assortiment. Niet alleen vanwege de prachtige kleuren en het speelse patroon, ook om het authentieke materiaal. De vloeren zijn van eikenhout waardoor de ruimte echt tot leven komt. Ieder vloerdeel is uniek dankzij de prachtige tekeningen. Dat betekent dat er van jouw visgraatvloer geen tweede bestaat.

Om de unieke kenmerken van het hout nog beter te benadrukken, bieden we de mogelijkheid aan de vloerdelen te bewerken. Onze vakmannen gebruiken diverse technieken toe -denk aan het roken of schaven van het hout- waarmee de authenticiteit van de grijze visgraatvloeren nog sterker naar voren komt.

authentieke grijze visgraatvloeren
legservice woonboerderij maja

Legservice van Maja

Je kunt de grijze visgraatvloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe grijze visgraat vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Grijze visgraat vloer kopen bij Woonboerderij Maja

Voel jij je thuis in een interieur met rustige kleuren en natuurlijke materialen? Zorg voor een stijlvolle basis met een van onze grijze visgraatvloeren. Online vind je een ruime collectie met vloeren uitgevoerd in prachtige grijstinten. Wil je deze vloeren in het echt zien? Wees welkom in onze showroom. We laten je graag meer zien van onze collectie en staan je bovendien bij met persoonlijk advies. Daarvoor kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.