Eiken kasteelvloeren

Natuurlijk materiaal, unieke tekeningen die een verhaal vertellen en warme kleuren typeren de eiken kasteelvloer. Deze prachtige houten vloer brengt warmte en sfeer in een interieur. Ben jij weg van de authentieke kenmerken van de kasteelvloer die je graag in jouw woning terugziet? Kijk dan snel verder in ons assortiment met kasteelvloeren in prachtige uitvoeringen.

Hieronder een greep uit onze online collectie eiken kasteelvloeren

Eiken kasteelvloeren
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 65 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 65 resultaten wordt getoond

eiken kasteelvloer kopen

Veelzijdig assortiment met prachtige kasteelvloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer die voor een sfeervolle basis in je interieur zorgt? Dan wijzen we je graag op onze collectie met eiken kasteelvloeren. Deze vloeren hebben een klassieke uitstraling die een interieur warm maakt. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, hoort de eiken kasteelvloer thuis in ieder type interieur.

Houd je van klassieke elementen of is jouw woning modern ingericht? En voeren vooral lichte of donkere kleuren de boventoon? Met de eiken kasteelvloer leg je een solide basis die in elke woning prachtig tot zijn recht komt. Zeker met de vloeren in ons assortiment die zijn uitgevoerd in diverse natuurlijke kleuren, variërend van lichte tot diepdonkere tinten.

Vloerverwarming onder eiken kasteelvloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze kasteelvloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige eiken kasteelvloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Het unieke karakter van de eiken kasteelvloer

De eiken kasteelvloer is authentiek. De vloerdelen zijn van echt hout en vertonen daardoor unieke kenmerken. Iedere tekening en noest is anders. Dat brengt de vloer en daarmee het interieur tot leven. Ben jij weg van die warme uitstraling van het hout, dan willen we je onze prachtige collectie niet onthouden.

We willen je bovendien graag laten zien hoe we de unieke kenmerken van onze kasteelvloeren uitlichten. De tekeningen en noesten in het hout krijgen nog meer nadruk. Onze specialisten passen vakkundige bewerkingstechnieken toe die zorgen voor een levendig effect en die het authentieke karakter van iedere eiken kasteelvloer naar voren halen.

eiken kasteelvloeren woonboederij maja
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de eiken kasteelvloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe eiken kasteelvloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Eiken kasteelvloer kopen bij Woonboerderij Maja

Ben je net als wij weg van de prachtige eiken kasteelvloer en zie je die graag terug in jouw interieur? Bekijk dan de prachtige kleuren en uitvoeringen in ons assortiment. We heten je welkom in onze showroom om de vloeren te bekijken, inclusief de diverse bewerkingstechnieken die we toepassen. Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.