Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Sfeervolle shutters

Ontdek bij Woonboerderij Maja de uitgebreide collectie shutters. Dé perfecte oplossing voor een uiterst sfeervolle raamdecoratie die kunnen schitteren in jouw woning. Onze shutters combineren functionaliteit en esthetiek waardoor de shutters een tijdloze en veelzijdige keuze zijn voor iedere ruimte.

Shutters passen in ieder interieur. Of je nu een klassieke uitstraling wilt, een landelijke uitstraling of juist een moderne twist wilt creëren, de shutters collectie bij Maja biedt diverse stijlen of mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. 

Laat je inspireren door ons volledig assortiment vol prachtige raamdecoratie die een bijzonder effect hebben op je interieur. Wat je stijl ook is, in ons diverse aanbod vind je zeker raamdecoratie dat aansluit bij jouw wensen en interieur.

Sfeervolle shutters | Woonboerderij Maja | Drachten

Wat zijn shutters

Shutters is een raamdecoratie die bestaan uit horizontale panelen of lamellen die je kunt openen, sluiten of verstellen om de hoeveelheid licht en privacy in jouw ruimte te regelen. Shutters worden veelal bevestigd aan het raamkozijn. 

Shutters worden gebruikt voor zowel functionele als decoratieve doeleinden in woningen maar ook in commerciële ruimten. Met de keuze voor shutters voeg je een vleugje elegantie toe aan een ruimte maar deze biedt tegelijkertijd ook controle over de lichtinval en privacy. 

Ontdek de veelzijdigheid van shutters en geef jouw interieur een heuse upgrade met deze klassieke raamdecoratie. 

Verschillende soorten shutters

Shutters is een prachtig alternatief voor gordijnen of luxaflex. Ze vormen ook een echte blikvanger in jouw woning. Er zijn diverse soorten shutters:

  • Vaste shutters
    Deze blijven in een vaste positie en kunnen niet worden versteld.
  • Kantelbare shutters
    Een populaire keuze waarmee je de lichtinval en dus sfeer bepalen 
  • Schuifpanelen
    Er kan ook voor worden gekozen om de shutters zo te ontwerpen dat het schuifpanelen worden, vergelijkbaar met schuifdeuren.

Shutters hoeft niet als vervanging voor alle overige raambekleding te dienen. Combineren is heel goed mogelijk met bijvoorbeeld sfeervolle gordijnen, vitrages en meer!

Sfeervolle shutters | Woonboerderij Maja Drachten

Waarom kiezen voor shutters van Woonboerderij Maja?

Maatwerk
Onze jongens plaatsen met grote regelmaat raamdecoratie waaronder ook shutters. De shutters en raambekleding van Maja worden op maat gemaakt om te voldoen een jouw specifieke wensen en eisen. Geen standaardoplossingen, alleen perfect passende producten. 

Kwaliteit en duurzaam
Team Maja streeft naar excellentie in elk aspect van onze producten. De shutters worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Dit maakt shutters niet alleen een elegante toevoeging aan jouw interieur maar ook een duurzame investering.

Deskundig advies
Team Maja staat voor je klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van raamdecoratie. In onze showroom hebben we diverse voorbeelden, materialen en kleurstalen wat helpt bij het maken van de juiste keuze. 

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Shutters als raamdecoratie? Kom naar Woonboerderij Maja

Wil je jouw woning voorzien van unieke shutters? Bepaal de kleur en het materiaal dat het best tot zijn recht komt in je interieur. Wil je de shutters eens van dichtbij bekijken? We ontvangen je graag bij Woonboerderij Maja om de raamdecoratie aan je te laten zien. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken of kom bij ons langs.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder