Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
Eiken vloer laten leggen door Maja

Eiken vloer laten leggen

legservice maja

Legservice van Maja

Woonboerderij Maja heeft een eigen legservice en dat doen wij door heel Nederland! Onze mannen leggen met veel plezier en vakmanschap jouw droomvloer. Woonboerderij Maja is een familiebedrijf dat al sinds 1994 eikenhouten vloeren legt met oog voor detail én vliegensvlug. Met Maja ben je verzekerd van een snelle legservice en vaak kun je de eiken vloer direct na het leggen al betreden.

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Eiken vloer laten leggen kosten

Iedere vloer is anders, iedere situatie is anders. Dient de vloer zwevend of verlijmd gelegd te worden? Is er vloerverwarming? Woon je in een appartement? Allemaal factoren die afhankelijk zijn voor de prijs. Je kunt ook denken aan het leggen van de verschillende patronen. Visgraat gelegd of in rechte stroken?

Als Team Maja de eiken vloer zwevend gaat leggen (alleen verlijmen bij veer en groef ) moet je denken aan c.a. € 18,95 p/m².
Voor het verlijmd leggen op vloerverwarming rekenen wij c.a. € 29,95 p/m².

Wil je weten wat de kosten voor jou zullen zijn? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

houten vloer laten leggen kosten
Maja's oliestraat | droogrekken

Machinaal oliën

Maja bewerkt de eiken vloeren in de werkplaats. In deze werkplaats staat Maja’s oliestraat waarmee wij jouw vloer in de olie zetten. Zodra dit proces is doorlopen kan de vloer worden gelegd. Voordeel van vooraf machinaal oliën is dat zodra de vloer gelegd is, je deze in de meeste gevallen meteen kunt betreden. De olie is dan al uitgehard. Laat de verhuiswagens maar komen!

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Eiken vloer kopen bij Maja incl. legservice

Het allergemakkelijkste, meest vertrouwde en rustgevende manier is door niet alleen gebruik te maken van onze legservice, maar ook door een eiken vloer bij ons te kopen. Een eiken vloer zal het paradepaardje in jouw huis worden. Je wilt dus niet alleen dat de vloer professioneel gelegd wordt, maar ook dat je de mooiste en meest geschikte houten vloer hebt uitgezocht. Het team van Maja helpt je daar graag bij. Daarbij, wat we hiervoor beschreven, beschikt Maja over een eigen werkplaats waar we jouw eikenhouten vloer kunnen bewerken zodat we het nieuwe paradepaardje van je woning helemaal naar wens maken.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder