Walvisgraat vloeren

Wil je jouw interieur grondig aanpakken en de huidige vloer vervangen voor een nieuwe blikvanger? Ga voor een unieke walvisgraat vloer waarmee je de inrichting van je woning naar een hoger niveau tilt. Waarom de walvisgraat vloer anders is dan de visgraatvloer en wat de effecten zijn op je interieur, dat ontdek je hier.

Bekijk de prachtige uitvoeringen van onze walvisgraat vloer. Zit er een vloer bij die jij in huis wilt hebben? Vraag vrijblijvend een offerte aan of plaats meteen je bestelling.

Hieronder een greep uit onze online collectie walvisgraat vloeren

Majas-eikenhouten-visgraatvloer-1920x470
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Toont alle 14 resultaten

Toont alle 14 resultaten

walvisgraat vloer kopen

Over de unieke eikenhouten walvisgraat vloer

De walvisgraat vloeren in ons assortiment zijn van authentiek eikenhout. Het materiaal zorgt voor een warme en kalme sfeer in de ruimte. Tegelijk is het patroon van de vloer erg speels, waardoor de ruimte als vanzelf meer gaat leven. De planken van de walvisgraat vloer zijn een slagje groter dan die van de visgraatvloer. Met een afmeting van 16 bij 80 cm of 18 bij 90 cm zorgt de grote uitvoering van de visgraatvloer voor net wat meer rust in het interieur. Bovendien is deze eikenhouten vloer uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Vloerverwarming onder walvisgraat vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze walvisgraat vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige eikenhouten walvisgraat vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Voor welke walvisgraat vloer ga jij?

Wat is de stijl waarin jij jouw interieur inricht? Ben je van de bonte kleuren, rustige natuurtinten of maak je thuis onderscheid met zwart en wit? Ga je voor een eikenhouten walvisgraat vloer, dan creëer je een mooie basis voor jouw inrichting, in welke stijl die ook is uitgevoerd.

Onze vloeren zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren, van fris wit tot diepzwart met allerlei tussenliggende natuurtinten. Bekijk het unieke kleurenpalet in ons aanbod en bepaal welke walvisgraat vloer jij in je woning wilt leggen. Informeer bovendien naar de bewerkingsmogelijkheden waarmee onze specialisten het unieke karakter van de houten vloerdelen weten te benadrukken. Je nieuwe vloer komt echt tot leven en jij geniet iedere dag van jouw authentieke eiken walvisgraat vloer.

eikenhouten walvisvloeren visgraat
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Walvisgraat vloer van Woonboerderij Maja

Ga jij voor een groter gebaar en heeft de walvisgraat vloer jouw aandacht getrokken? Dan zijn er slechts een aantal stappen te zetten om de vloer bij jou in huis te krijgen. Plaats meteen je bestelling door een offerte aan te vragen of neem vrijblijvend contact met ons op om de nodige vervolgstappen te nemen. Vind je het lastig om de juiste walvisgraat vloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!