Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Jaloezieën

Op deze pagina ontdek je de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met de uitgebreide collectie jaloezieën. Wil je zoveel mogelijk natuurlijke materialen in huis en zoek je naar mooie houten jaloezieën voor in jouw huis? Of ga je voor een moderne look van aluminium jaloezieën of juist voor de veelzijdigheid van verticale jaloezieën? Welke keuzes je ook maakt voor de inrichting van je woning, de keuze voor jaloezieën maak je bij Woonboerderij Maja.

jaloezieen op maat

Houten jaloezieën: natuurlijke elegantie

Breng de kwaliteit van hout naar binnen met onze ruime collectie houten jaloezieën. Verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen voegen houten jaloezieën warmte en karakter toe aan iedere ruimte. Kies je voor een ladderband in een andere kleur? Of juist voor een ladderkoord? Met een houten jaloezie geheel naar jouw wens creëer je altijd een tijdloze en elegante sfeer die past bij jouw persoonlijke stijl.  

Aluminium jaloezieën: strak en modern

Voor een eigentijdse uitstraling zijn aluminium jaloezieën weer een perfecte keuze. Deze zijn ook in veel verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kies je bij de aluminium variant ook voor een ladderband of een koord in de gewenste kleur. Geniet van de duurzaamheid en eenvoudige reiniging die aluminium jaloezieën bieden, zonder concessies te doen aan stijl. 

aluminium jaloezieen

Verticale jaloezieën: veelzijdigheid in design

Verticale jaloezieën worden ook wel lamelgordijnen genoemd in de volksmond. Met verticale jaloezieën geef je een ruimte een unieke dimensie. Perfect voor schuifdeuren en grote ramen bieden deze jaloezieën optimale privacy. Je hebt de keus uit een breed scala aan kleuren, stoffen, textiel en aluminium materialen om de look te creëren die helemaal aansluit bij jouw smaak. Textiele jaloezieën zijn in verschillende transparanties verkrijgbaar. 

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Jaloezieën koop je bij Woonboerderij Maja

Details maken het verschil. Er zijn dan ook veel personalisatiemogelijkheden zoals de keuze tussen ladderband of koord, verschillende kleurstellingen en formaten. Wat veel mensen  bijvoorbeeld niet weten is dat je jaloezieën ook in een top-down product kunt bestellen (mogelijk bij 16 en 25 mm). Net als bij plissés kun je dan de bovenkant open doen zodat het licht naar binnen schijnt. Bepaal zelf het lichtinval. Als laatst heb je ook nog de diversiteit in bedieingsmogelijkheden. Ook jaloezieën zijn elektrisch te bedienen, met je smartphone. Kortom; talloze mogelijkheden! 

Kom je er stiekem toch niet helemaal uit en twijfel je? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten die je graag helpen met het maken van de keuze en je vragen beantwoorden, zodat de raamdecoratie die jouw voorkeur heeft binnenkort in je interieur hangt. 

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder