Bekijk de vloeren van Maja

Vloeren

Van houten vloeren tot tapijt

U loopt er elke dag op en u ziet het ook elke dag; uw vloer. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat de vloer die u uitkiest écht helemaal naar wens is. Zowel qua uiterlijk maar ook als het gaat om de kwaliteit.

Wij bieden u een prachtig aanbod aan vloeren aan. Perfect voor iedere situatie. Of u nu alleen woont, met uw gezin en kleine kinderen, of met uw huisdier(en). Zo hebben we naast houten vloeren ook gewoon tapijt. Heeft u al een houten- of laminaatvloer? Kijk dan eens bij onze karpetten!

Bekijk en bestel de vloeren in onze webshop

Houtsoort bepaalt het karakter van uw vloer

Bij het kiezen van een houten vloer heeft u keuze uit vele verschillende houtsoorten. De eigenschappen van het hout bepalen in belangrijke mate het karakter van de vloer. Kleur, hardheid en tekening zijn belangrijk. Maar er zijn meer facetten die een rol spelen, zoals verkleuring en het werken van het hout. Het eerlijke en deskundige advies is daarom onmisbaar bij het maken van de juiste keuze. Van elke vloer is overigens ook een gratis staaltje aan te vragen. Op die manier heeft u ook al meteen een goed beeld van de vloer.

Benieuwd wat anderen van ons vinden?

Door de jaren heen hebben we al bij vele mensen vloeren mogen leggen. Lees hun ervaringen.

Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
Stel uw vraag via WhatsApp