Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
Bekijk de vloeren van Maja

Vloeren

Is de tijd aangebroken dat je de vloer in je woonkamer gaat vervangen? Je kijkt al te lang tegen je huidige vloerbedekking aan waar je de vlekken van de afgelopen jaren niet meer uit krijgt. Terwijl je nieuwe ideeën opdoet voor je nieuwe inrichting kun je niet wachten om een van de vloeren van Woonboerderij Maja in huis te leggen. Wij geven je groot gelijk, want in ons assortiment vind je de meest authentieke vloeren van hoog kwaliteit waar je thuis lange tijd van kunt genieten.

Kijk snel verder in ons aanbod waar je vloeren in diverse stijlen en van verschillende materialen aantreft. Je kiest de vloer die bij jou in de smaak valt en wij zorgen dat die naadloos in je woning wordt gelegd.

Hieronder een overzicht van onze vloeren

Een speels en verrassend effect met onze vloeren

Richt jij je huis het liefst in met natuurlijke materialen of houd je van een strak interieur die je creëert met synthetische elementen? Ongeacht de stijl van je interieur, bij ons vind je de vloer die daarin past. En het mooie van onze vloeren is dat je voor een verrassend effect kunt zorgen wanneer je met stijlen en materialen speelt. Dus een oudere woning waarin de oorspronkelijke elementen behouden zijn gebleven, krijgt een interessante wending wanneer je een strakke pvc vloer in de woonkamer legt. Of wat dacht je van een speelse visgraatvloer in een moderne inrichting? Ook met die combinatie til je je interieur naar een hoger niveau.

Advies nodig bij de keuze voor je vloer?

Bij Woonboerderij Maja verkopen wij prachtige vloeren die voor warmte in je woning zorgen. De vloer in je woonkamer of keuken is sfeerbepalend, dus je wilt graag de juiste keuze maken. Ligt de vloer er in en kom je er dan achter dat de kleur of het materiaal toch niet in het geheel past, dan moet je opnieuw beginnen. Laat je daarom adviseren door onze experts die oog hebben voor wat in jouw interieur past. Maak een keuze uit onze pvc vloeren die weinig onderhoud vragen of laat een van onze houten vloeren plaatsen voor een natuurlijk resultaat.

Vloer kopen bij Woonboerderij Maja

Is jouw keuze gevallen op een van onze unieke vloeren van hoge kwaliteit, kom dan langs in onze showroom om een kijkje van dichtbij te nemen. We laten je graag zien hoe jouw vloer er in het echt uitziet. En ben je er nog niet helemaal uit, ook dan ben je van harte welkom zodat wij je kunnen helpen in de keuze voor een mooie vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de verschillende soorten vloeren en hoe je deze het best kunt onderhouden. Voor je het weet heb je je oude vloer vervangen voor een van onze prachtige ontwerpen.