fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
Bekijk de vloeren van Maja

Vloeren

Maja’s vloeren

Je loopt er elke dag op en je ziet het ook elke dag; jouw vloer. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat de vloer die u uitkiest écht helemaal naar wens is. Zowel qua uiterlijk, maar ook als het gaat om de kwaliteit.

Wij bieden je een prachtig aanbod aan vloeren aan. Perfect voor iedere situatie. Of je nu alleen woont, met je gezin en kleine kinderen, of met huisdier(en). Zo hebben we ruime keuze uit houten vloeren, PVC vloeren en laminaat vloeren. Ook voor tapijt kun je bij Woonboerderij Maja terecht. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze vloeren vast online, of kom langs in onze woonboerderij in Drachten.

VloerenHoutsoort bepaalt het karakter van jouw vloer

Bij het kiezen van een houten vloer heb je keuze uit vele verschillende houtsoorten. De eigenschappen van het hout bepalen in belangrijke mate het karakter van de vloer. Kleur, hardheid en tekening zijn belangrijk. Ook als je huisdieren hebt is er een geschikte houten vloer voor jou. Maar er zijn meer facetten die een rol spelen, zoals verkleuring en het werken van het hout. Het eerlijke en deskundige advies is daarom onmisbaar bij het maken van de juiste keuze. Plan gerust een bezoek aan onze showroom. Team Maja voorziet je van persoonlijk en deskundig advies.

Benieuwd wat anderen van ons vinden?

Door de jaren heen hebben we al in vele huizen vloeren mogen leggen. Lees de ervaringen van mensen die je voor gingen.

Lees hier wat klanten over ons zeggen!

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte