fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
60 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.1
ACTIE: Bespaar 20% op jouw nieuwe kloostervloer

Tijdelijk elke 5e plank gratis bij kloostervloeren!

5e plank gratis

Actie; Robuuste en stoere vloeren

Wil je jouw woning voorzien van een stoere, robuuste houten vloer? Profiteer dan van onze tijdelijke kloostervloeren actie en bespaar tot wel 20% op jouw nieuwe vloer.

De kloostervloer collectie bestaat uit 13 unieke kleuren en is in verschillende breedtes verkrijgbaar. De planken zijn 16mm dik en hebben een v-groef op de lange zijde. Neem gerust een kijkje tussen onze kloostervloeren, kom langs in onze showroom in Drachten om geïnspireerd te raken of vraag een persoonlijke offerte op.

Tijdelijk elke 5e plank gratis bij kloostervloeren! - Woonboerderij Maja

Geschikt voor vloerverwarming?

Ja! Onze Kloostervoerdelen zijn opgebouwd met een berkenhouten multiplexplaat en een toplaag van eiken. De houten kloostervloer kan zowel zwevend als verlijmd worden gelegd. Als je deze vloer verlijmd laat leggen is deze uitermate geschikt is voor vloerverwarming. Je behaalt met die legmethode het gewenste rendement. Bezoek de showroom en laat je informeren naar de mogelijkheden.

kloostervloer Elsendael

Ook graag een unieke eikenhouten kloostervloer?

Iedere houten vloer van Maja is uniek. Door de verschillende bewerkingsmogelijkheden en de grote diversiteit aan kleuren is geen vloer gelijk. Team Maja voert de bewerkingen van de houten vloeren uit in de werkplaats. Hierdoor kunnen wij jouw gekozen vloer geheel naar jouw wens maken. Bezoek onze showroom in Drachten om de sfeer van ambacht te ervaren. Hieronder kun je alvast sfeer proeven met onze populairste kloostervloeren.

Kloostervloer Wittum
legservice maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Profiteer van onze tijdelijke kloostervloeren actie

Wil je jouw woning voorzien van een unieke houten vloer? Profiteer dan van onze tijdelijke kloostervloeren actie en bespaar tot wel 20% op jouw nieuwe vloer. Bovendien kun je gebruik maken van onze eigen legservice. Neem gerust een kijkje tussen al onze kloosterlvloeren, kom langs in onze showroom in Drachten om geïnspireerd te raken of vraag een persoonlijke offerte op. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt!

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte