Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
Bespaar €15,- p/m²
op jouw nieuwe houten vloer
Bespaar €15,- p/m² op jouw nieuwe houten vloer

ACTIE: Kloostervloer van €74 voor €59,- p/m²

Populairste kloostervloeren van Maja

Maja’s kloostervloeren: robuust & stoer

Wil je jouw woning voorzien van een stoere, robuuste houten vloer? Profiteer dan van onze tijdelijke kloostervloeren actie en bespaar €15,- p/m2 op jouw nieuwe vloer.

De kloostervloer collectie bestaat uit unieke kleuren en geldt op de 19 cm brede eiken lamel vloerdelen. Liever een bredere plank? De kloostervloeren met 22 cm brede eiken lamel vloerdelen is van €89,- voor €78 p/m2. Zowel de 19 cm als de 22 cm vloerdelen zijn 15mm dik en hebben een v-groef op de lange zijde. Neem gerust een kijkje tussen onze kloostervloeren, kom langs in onze showroom in Drachten om geïnspireerd te raken of vraag een persoonlijke offerte op.

kloostervloer robuust stoer
Kloostervloer actie

Geschikt voor vloerverwarming?

Ja! Onze Kloostervoerdelen zijn opgebouwd met een berkenhouten multiplexplaat en een toplaag van eiken. De houten kloostervloer kan zowel zwevend als verlijmd worden gelegd. Als je deze vloer verlijmd laat leggen is deze uitermate geschikt is voor vloerverwarming. Je behaalt met die legmethode het gewenste rendement. Bezoek de showroom en laat je informeren naar de mogelijkheden.

Ook graag een unieke eikenhouten kloostervloer?

Iedere houten vloer van Maja is uniek. Door de verschillende bewerkingsmogelijkheden en de grote diversiteit aan kleuren is geen vloer gelijk. Team Maja voert de bewerkingen van de houten vloeren uit in de werkplaats. Hierdoor kunnen wij jouw gekozen vloer geheel naar jouw wens maken.

Bezoek onze showroom in Drachten om de sfeer van ambacht te ervaren. Hieronder kun je alvast sfeer proeven met onze populairste kloostervloeren.

Kloostervloeren actie

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Profiteer van onze tijdelijke kloostervloeren actie

Wil je jouw woning voorzien van een unieke houten vloer? Profiteer dan van onze tijdelijke kloostervloeren actie van €74 voor €59 p/m2 en bespaar honderden euro’s op jouw nieuwe vloer. Het enige wat je hoeft te doen is een keuze te maken uit onze unieke kloostervloeren met 19 cm brede eiken lamel vloerdelen. Liever de 22 cm brede variant? Ook hiervoor profiteer je van een hoge korting, want deze kloostervloeren zijn tijdelijk €72,- in plaats van €89 p/m2. Bovendien kun je gebruik maken van onze eigen legservice. Neem gerust een kijkje tussen al onze kloostervloeren, kom langs in onze showroom in Drachten om geïnspireerd te raken of vraag een persoonlijke offerte op. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt!

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder