fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
63 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.1
Bespaar tot 30% op een eiken visgraatvloer

ACTIE: Eiken visgraatvloeren (lutea) vanaf €49,- pm²

actie lutea eiken visgraatvloer

Ben je op zoek naar een unieke visgraatvloer met een rustieke uitstraling? Dan is dit het moment, want met onze nieuwe actie profiteer je van een aantrekkelijke korting op onze lutea eiken visgraatvloeren. Deze tijdelijke actie geldt voor de volgende vloer:

  • Lutea visgraat – eiken onbehandeld
  • Rustieke AB sortering
  • 15×60 cm (breedte x lengte)
  • Optioneel: kleur & olie behandeling
  • Optioneel: legservice

Wil je de vloer extra laten bewerken of behandelen? Voor een kleine meerprijs is dit al mogelijk!

onbehandeld lutea visgraatvloer

Geschikt voor vloerverwarming

Heb je vloerverwarming in huis? Geen nood. De lutea visgraatvloer kan heel goed gecombineerd worden met vloerverwarming. De planken zijn iets dunner dan een standaard visgraat vloer en hebben een dikte van 10mm, inclusief een toplaag van 3mm. Grote temperatuurverschillen en warmte van de vloerverwarming zullen geen effect hebben op het hout. Ondertussen geniet jij van een prachtige vloer én een aangename temperatuur in huis.

Wil je een sfeervolle ruimte creëren, dan is de lutea visgraatvloer een geweldige basis. Voor een kleine meerprijs kun je deze lutea visgraatvloer volledig naar wens behandelen en/of bewerken. Daarnaast zijn wij er met onze legservice om je volledig te ontzorgen in het leggen van de visgraatvloer.

lutea visgraatvloer in jouw woning

De lutea visgraatvloer in jouw woning?

De lutea visgraatvloeren in ons assortiment zijn uitgevoerd in prachtige, natuurlijke houtkleuren. De planken hebben een afmeting van 15 bij 60 cm. Dat zorgt voor een rustige uitstraling van de vloer waardoor je een mooie basis aanbrengt in jouw interieur. En met een AB sortering krijgt de visgraatvloer een speels en rustiek effect. Dat resulteert in een perfecte balans tussen een rustige en rustieke sfeer.

Het onbehandelde eikenhout van de lutea visgraatvloer kan in iedere houttint worden behandeld. Daarvoor gebruiken we de beste producten en technieken. In de oliestraat in onze werkplaats zetten we de visgraat vloer in een olie met hoge kwaliteit, namelijk Rubio Monocoat. Voor €12/m2 zorgen wij voor een authentieke uitstraling en optimale bescherming van jouw lutea visgraatvloer.

legservice maja vloeren

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Profiteer nu van de korting op onze lutea visgraatvloer

Heb je je oog laten vallen op een van onze prachtige uitvoeringen van de lutea visgraatvloer? Wacht dan niet langer met bestellen, want nu kun je profiteren van onze actie. Met een korting tot 30% zijn onze lutea visgraatvloeren te koop vanaf €49/m2.

Heb je nog vragen voordat je je bestelling wilt plaatsen? Neem dan contact met ons op, zodat we je optimaal kunnen helpen met advies en informatie.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte