fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3
Actie: Horeca eikenhoutenvloeren collectie

ACTIE: Eikenhouten horeca vloer van €74 voor €59,- p/m²

Horeca vloerencollectie

stoere robuuste eikenhouten vloer actie

Horeca eikenhoutenvloeren collectie

Een stoere actie met deze Horeca look eikenhouten vloeren. Dit is een unieke houten vloerencollectie met een prachtig doorleefd karakter. Mede door de bewerkingen die worden uitgevoerd op deze vloer is deze houten vloer geschikt voor iedere ruimte en kan de vloer tegen een stootje. Dit maakt de vloer praktisch maar ook uniek, een echte stoere, robuuste eikenhoutenvloer.

Nu profiteer je ook nog van een aantrekkelijke actie waarbij deze eikenhouten horeca vloeren collectie een stuk voordeliger is. In plaats van €74 betaal je maar €59 p/m². Bereken hoeveel vloerdelen je nodig hebt – de planken zijn 19 cm breed – en kom langs in onze showroom in Drachten om de verschillende authentieke uitvoeringen in het echt te bekijken.

Eikenhout in combinatie met vloerverwarming

Laat je een stoere, robuuste eikenhouten vloer in de ruimte leggen, dan wil je daar jarenlang plezier van hebben. Je wilt geen vloerdelen die als gevolg van vocht of temperatuurverschillen krom gaan staan en vervolgens onbegaanbaar worden. Gelukkig kunnen onze houten vloeren probleemloos op vloerverwarming gelegd worden. De vloer blijft van hoge kwaliteit en tegelijkertijd blijf je profiteren van het hoge rendement van de vloerverwarming.

eikenhouten horeca vloer actie

Een robuuste eikenhouten horeca vloer in jouw woning?

Wil je je woning een metamorfose geven waarbij natuurlijke materialen en een stoere uitstraling centraal staan en ben je daarvoor op zoek naar een robuuste vloer van echt eikenhout? Met deze authentieke vloer leg je de basis voor een sfeervol interieur. Bekijk de verscheidene uitvoeringen in onze horeca vloerencollectie die zich laten kenmerken door de rustieke en unieke uitstraling van het hout en de kleuren. Van licht tot donker, ieder met een eigen karakter doordat onze specialisten bewerkingstechnieken toepassen om de uitstraling te versterken. Elk vloerdeel is namelijk geschraapt en gebeitst, wat betekent dat de tekeningen op het hout beter naar voren worden gebracht en dat het doorleefde karakter van de robuuste eikenhouten vloer de nadruk krijgt. Vervolgens wordt de vloer voorzien van de door jou gekozen unieke kleurolie wat het helemaal uniek maakt.

Onze robuuste eikenhouten vloer verdient een mooie plek in jouw interieur en past heel mooi in zowel een klassieke als in een moderne inrichting. Gaat het in jouw zoektocht niet om een vloer voor in een woning maar heb je een horecagelegenheid die je gaat verbouwen? De naam van onze collectie zegt het al, onze vloeren uit de horecacollectie kunnen ook in jouw lunchcafé, restaurant of hotel gelegd worden.

legservice maja vloeren

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere werkdag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Welke stoere eikenhouten vloer kies jij?

Ben je op zoek naar een houten vloer met karakter? Bij Woonboerderij Maja ben je aan het juiste adres. Vooral nu we een mooie actie hebben waarin onze stoere, robuuste eikenhouten horeca vloeren collectie voor een aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. Bekijk de prachtige uitvoeringen die in onze actie centraal staan. Dat kan op deze pagina en tijdens een bezoek aan onze showroom. We heten je graag van harte welkom om je verder te helpen. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte