fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
Actie bij Maja

Actie

Raambekleding van Maja, een genot om naar te kijken

15% korting op alle raambekleding*

Nieuw seizoen, nieuwe trends! Ook op het gebied van raambekleding. Naast de (houten) vloer is ook raambekleding een belangrijk onderdeel van het interieur.

Maak kennis met de nieuwste trends in onze shop in shop raambekleding. Hier kunt u zelf de diverse mogelijkheden bekijken en  zelf ervaren. Team Maja helpt hier graag bij.

Profiteer nu van 15% korting op alle raambekleding*

Trends op het gebied van raambekleding:

  • Mix & match
    Het leuke aan deze trend is dat je voor ieder vertrek andere raambekleding toe kunt passen, mix & match. Denk aan plissé in combinatie met een overgordijn en mooie duette in een ander vertrek.
  • Licht en luchtig
    Lichte raamdecoratie zorgt voor licht in een ruimte. Luchtige raamdecoratie zorgt voor een subtiele lichtinval.  Dit is weer leuk te combineren met mooie rolgordijnen of vitrage.
  • Duurzaam en sfeervol
    Net als bij onze houten vloeren staat duurzaam voorop. Duurzaamheid is goed uit te dragen met mooie horizontale (houten) jaloezieën. Met jaloezieën heeft u veel verschillende opties tot lichtinval. De lichtinval geeft de ruimte direct een knusse sfeer.

Naast deze mooie korting profiteert u ook van een snelle levertijd, uitstekende kwaliteit,  persoonlijk en vakkundig advies.

Profiteren van deze actie?

Plan dan vooral een bezoek aan onze winkel aan Het Zuid 57 in Drachten.

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw bericht

*m.u.v. shutters
Trends & inspiratie
Gebrand geloogd wit naturelgeborsteld naturel geoliedgebrand geloogd wit naturelhongaars punt naturel
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte